Επιτυχημένη η διήμερη έκθεση χειροποίητου «Days of Art»

Επιτυχημένη η διήμερη έκθεση χειροποίητου «Days of Art» που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 13 & 14 ∆εκεμβρίου.

Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν το περασμένο σαββατοκύριακο να επισκεφθούν την έκθεση χειροποίητης τέχνης, να θαυμάσουν τις δημιουργίες των εκθετών, αλλά και να αγοράσουν κάποιες από αυτές.

Πέρα από τα εκθεσιακά περίπτερα κάθε καλλιτέχνη, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και διάφορα shows καθ’ όλη τη διάρκεια του  διημέρου. Τα shows ήταν διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναφέρονται σε κάθε καλλιτέχνη ξεχωριστά ευθέως, ή και με μεταφορές. Κεντρικός άξονας κάθε show ήταν χειροποίητα ρούχα, κοσμήματα, πίνακες, ζωγραφισμένα μπουκάλια, υλικά από ανακυκλώσιμα υλικά.

Oι παρευρισκόμενοι, επίσης, είχαν την ευκαιρία να γευτούν ζεστά ροφήματα από την Coffee plus, αλλά και cocktails με Metaxa από την ομάδα του Barevolution, συνοδευμένα από μπουκίτσες της Pizza Fan. Από την έκθεση δεν έλειπε κι η

μουσική, για την οποία φρόντισαν ο Kostas X, Paschalis Kostas, Ian Rhodes, Angel K, Theo Koum.

Με την παρουσία τους τίμησαν την έκθεση άνθρωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και το μουσικό στερέωμα.

Η διοργανώτρια εταιρεία Beyond group, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς Metaxa, MAC, Hairhouse, Barevolution, Kappa Security, Coffee plus. AlexiaK, Kanakis, Pizza Fan, The art eye Dimitris Bilias, καθώς και τα ΜΜΕ που στήριξαν και

προώθησαν την έκθεση, αλλά και τον κ. Σκουτέλη για την παραχώρηση του χώρου Narkissos Deco.

Η ομάδα του «Days of Art» έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες και προετοιμάζεται για την επόμενη έκθεση.