Επίσκεψη στη Βουλή των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Καλύμνου

Η τρίτη τάξη του 1ου Γυμνασίου Καλύμνου “Νικηφόρειο“, στα πλαίσια της επιμορφωτικής εκδρομής που πραγματοποίησε στην Αθήνα, επισκέφθηκε και το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

Οι τελειόφοιτοι μαθητές του ιστορικού Νικηφορείου Γυμνασίου, είχαν την ευκαιρία κατά την πενθήμερη παραμονή τους στην Αθήνα, να επισκεφθούν σημαντικά μέρη και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, ενώ παράλληλα τα παιδιά είχαν και την ευκαιρία να διασκεδάσουν.

 

Συνοδευόμενα από τον Διευθυντή του σχολείου, Παντελή Έλληνα και άλλους εκπαιδευτικούς, οι μαθητές επισκέφθηκαν την Ακρόπολη και το Μουσείο, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ενώ στην Βουλή έζησαν από κοντά τον χώρο όπου ασκείται το πολίτευμα της χώρας.

 

Η συνάντησή τους με τον Βουλευτή της περιοχής μας, Ηλία Καματερό, ήταν μια ευτυχής συγκυρία, αφού τα παιδιά μπόρεσαν να συζητήσουν άμεσα μαζί του και να πληροφορηθούν σημαντικά πράγματα για την λειτουργία του Κοινοβουλίου αλλά και για την πολιτική κατάσταση.

 

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε την ικανοποίησή του για την επαφή με τα παιδιά του νησιού, αλλά και οι μαθητές αισθάνθηκαν όμορφα, καθώς βρέθηκαν σ’ αυτόν τον πρωτόγνωρο χώρο με έναν εκπρόσωπο της περιοχής.

“Παλμός της Καλύμνου”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This