Δόθηκε λύση στο πρόβλημα της στελέχωσης του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στη Ρόδο. Κανονικά η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων από τη Δευτέρα’

ΘΕΜΑ: ”Δόθηκε λύση στο πρόβλημα της στελέχωσης του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στη Ρόδο. Κανονικά η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων από τη Δευτέρα”

Δρομολογήθηκε η επίλυση του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί στην ομαλή λειτουργία του φαρμακείου του περιφερειακού καταστήματος του ΕΟΠΥΥ στη Ρόδο, που ανέδειξε με παρέμβασή του προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.
Η αποχώρηση, λόγω συνταξιοδότησης, φαρμακοποιού δημιουργούσε πρόβλημα εξυπηρέτησης στους ασφαλισμένους σε ό, τι αφορά στην προμήθεια φαρμάκων.
Ο κ. Κόνσολας είχε χαρακτηρίσει εξαιρετικά επείγουσα την ανάγκη άμεσης επίλυσης του προβλήματος, επισημαίνοντας ότι το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Ρόδο εξυπηρετεί, σε καθημερινή βάση, 80 με 100 ασφαλισμένους πολλοί εκ των οποίων είναι καρκινοπαθείς.
Μετά από σειρά επικοινωνιών και συνεννοήσεων με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, κ. Κοντό, και το νέο διοικητή της ΔΥΠΕ, κ. Παπαρούπα, αποφασίστηκε να υπάρξει συνδρομή από τους φαρμακοποιούς του νοσοκομείου, οι οποίοι και θα υποστηρίξουν τη λειτουργία του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στη Ρόδο.
Η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ θα γίνεται τακτικά από τη Δευτέρα στο φαρμακείο του περιφερειακού καταστήματος στη Ρόδο.

Pin It on Pinterest