Ένωση Στρατιωτικών Ρόδου: Άφησαν εκτός της έκτακτης ενίσχυσης το υγειονομικό προσωπικό του 95 Τ.Υ.ΕΘ

    Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, εκφράζει την δυσαρέσκεια της και διαμαρτύρεται εντόνως για τον αποκλεισμό που υφίσταται το στρατιωτικό υγειονομικό προσωπικό του 95 Τ.Υ.ΕΘ. στο οικονομικό επίδομα που δίνετε βάσει του σχετικού.

      Σύμφωνα με το σχετικό, εγκρίθηκε η καταβολή για το έτος 2021, της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε όλο το στρατιωτικό υγειονομικό προσωπικό που υπηρετεί σε Στρατιωτικά Νοσοκομεία, συμπεριλαμβανομένου του ΝΙΜΙΤΣ και των ΚΙΧΝΕ, καθώς και στο στρατιωτικό υγειονομικό προσωπικό που συμμετείχε στα εμβολιαστικά κέντρα.

      Σύμφωνα με τα όσα ορίζονται, το προσωπικό που υπηρετεί στο 95 Τ.Υ.ΕΘ, εξαιρείται, παρόλο την άμεση εμπλοκή του κατά του Covid-19 από ην αρχή της πανδημίας, αφού δέχονταν καθημερινά επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα από όλες τις Στρατιωτικές Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

      Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, επισημαίνει αυτή την αδικία που υφίσταται το υγειονομικό προσωπικό του 95 Τ.Υ.ΕΘ., προτείνοντας την τροποποίηση του σχετικού, συμπεριλαμβάνοντας τους στην εν λόγω οικονομική αποζημίωση.

      Το υγειονομικό προσωπικό του 95 Τ.Υ.ΕΘ. έχει αποδείξει όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, ότι μπορεί και ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις και ειδικές συνθήκες για την αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid-19, οπότε ηθικά και μόνο θα πρέπει να λάβουν αυτή την έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

      Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου παραμένει πιστή στην διάθεση των συναδέλφων, ώστε να αναδείξει κάθε πρόβλημα και αδικία για να προβεί σε κάθε διεκδίκηση υπέρ του συνόλου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

       Παρακαλούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), όπου κοινοποιείται το παρόν έγγραφο, να προβεί στις όποιες ενέργειες για την ανάδειξη αυτού του σημαντικού θέματος προς την Στρατιωτική και Πολιτική Ηγεσία, ώστε να καταβληθεί η οικονομική αποζημίωση στο στρατιωτικό υγειονομικό προσωπικό του 95 Τ.Υ.ΕΘ.

       Επίσης, το παρόν έγγραφο κοινοποιείται για ενημέρωση προς τον Δκτη της 95 ΑΔΤΕ, Βουλευτές Δωδεκανήσου και Μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ..

                                                                                                                        Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλio

Ο                                                Ο

        Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης

Pin It on Pinterest

Share This