«Άμεση ενίσχυση με αστυνομικούς για την αστυνόμευση στα Δωδεκάνησα και σχεδιασμός για την πάταξη της παρανομίας.»

Συνάντηση του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημήτρη Τσακνάκη για θέματα της Δωδεκανήσου.
Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Άμεση ενίσχυση με αστυνομικούς για την αστυνόμευση στα Δωδεκάνησα και σχεδιασμός για την πάταξη της παρανομίας.»
————————————————————————————————————

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης συναντήθηκε σήμερα με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημήτριο Τσακνάκη για θέματα αστυνόμευσης που απασχολούν την Δωδεκάνησο.
Ειδικότερα στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν τα θέματα της περαιτέρω στελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων της Δωδεκανήσου, της λαθρομετανάστευσης και ειδικότερα την ποικιλόμορφη παρανομία που παρατηρείται κατά την τουριστική περίοδο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και σε άλλα σημεία του νησιού.
Επίσης ο κ. Βασίλης Υψηλάντης δήλωσε την αντίθεσή του στην υποβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Ρόδου και ζήτησε την διατήρηση της υφιστάμενης διάρθρωσης.
Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. υποσχέθηκε ότι άμεσα θα δοθούν λύσεις στα θέματα που τέθηκαν. Ειδικότερα θα αποστείλει 10 επιπλέον αστυνομικούς στη Ρόδο και θα εξετάσει την ενίσχυση δύναμης για την επιβολή της νομιμότητας στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του από την συνάντηση, την σε βάθος γνώση των προβλημάτων της αστυνομίας στα νησιά μας, από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., καθώς επίσης και την βεβαιότητα ότι σύντομα θα έχουμε απτά αποτελέσματα επί των συζητηθέντων κατά την συνάντηση.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This