Εντυπωσιάζουν οι νέες Mercedes Benz από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. στην Πλατεία Κουντουριώτη

Από νωρίς το πρωί σήμερα η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε παρουσιάζει τα νέα μοντέλα της Mercedes Benz GLA και C- Class στο κέντρο της Ρόδου, στην Πλατεία Κουντουριώτη. Πολλοί συμπολίτες μας θαυμάζουν τα νέα μοντέλα της Mercedes, τις τεχνολογικές τους δυνατότητες και έχουν το δικαίωμα να κάνουν test drive. Παράλληλα στο χώρο υπάρχουν δραστηριότητες ψυχαγωγίας για τα παιδιά.

Η Α. Iσμαήλος Α.Ε. είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Mercedes-Benz & smart και αποτελεί μια ισχυρή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία 30 χρόνια.

Τα μοντέλα θα παραμείνουν στον ίδιο χώρο έως τις 19 Μαρτίου από τις 11.00 έως τις 18:00 για όσους επιθυμούν να κάνουν test-drive και να μάθουν τα πάντα για τις δυνατότητες των δύο νέων μοντέλων της Mercedes-Benz.

Η νέα Mercedes-Benz C-Class

Με την ολοκαίνουργια C-Class ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της Mercedes-Benz και δημιουργούνται νέα πρότυπα στην κατηγορία των πολυτελών μεσαίων αυτοκινήτων. Χάρη σε μια πρωτοποριακή φιλοσοφία σχεδίασης μειωμένου βάρους, με την οποία εξοικονομείται βάρος έως και 100 κιλά, τα εξαιρετικά της αεροδυναμικά χαρακτηριστικά και τους νέους οικονομικούς κινητήρες, η C-Class ανεβάζει ψηλά τον πήχη της αποδοτικότητας στην κατηγορία της. Μια σειρά νέων συστημάτων υποβοήθησης προσφέρει ασφάλεια υψηλού επιπέδου, ενώ η νέα προαιρετική αερανάρτηση παρέχει υποδειγματικό κράτημα και οδηγική άνεση, καθώς και δυναμική οδική συμπεριφορά. Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της, η νέα C-Class υιοθετεί μια προοδευτική προσέγγιση με μοντέρνα σχεδίαση αλλά και με το πολυτελές εσωτερικό της. Διαθέτει επίσης πολλές άλλες καινοτομίες και στοιχεία εξοπλισμού που υπογραμμίζουν τη γεμάτη ενέργεια άνεση και τον εκλεπτυσμένο sport χαρακτήρα αυτής της λιμουζίνας. Η γοητευτική νέα C-Class


Η νέα Mercedes-Benz GLA

Η GLA είναι η πρώτη Mercedes-Benz στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV και αναμφισβήτητα  κάνει τη διαφορά με τα premium χαρακτηριστικά της, αφού είναι ιδιαίτερα ευέλικτη στην πόλη , πολύ συνεργάσιμη σε επαρχιακούς και στενούς δρόμους και εξαιρετικά δυναμική και αποδοτική στον αυτοκινητόδρομο. Όλα αυτά, σε ένα σύνολο εξοπλισμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο με τέτοια προσοχή στη λεπτομέρεια που καθιστούν τον οδηγό το κέντρο του σύμπαντός της!

Pin It on Pinterest