ΣΥΡΙΖΑ Αρχαγγέλου- Εξόρμηση σε Τσαμπίκα κατα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας

Η συγκυβέρνηση της καταστροφής και των μνημονίων έχει βάλει στο μάτι τις παραλίες και τα δάση του νησιού μας. Συνολικά εκποιούνται περίπου 60.000 στρέμματα δημόσιας γης από το νησί της Ρόδου, υποθηκεύοντας το μέλλον του νησιού και μετατρέποντας τον τόπο μας σε θήραμα των αρπακτικών. Ανάμεσα στις παραλίες που βρίσκονται στη λίστα παραχώρησης του ΤΑΙΠΕΔ είναι η παραλία της Τσαμπίκας και η παραλία της Αγάθης. Οι νόμοι που ήδη έχει ψηφίσει η συγκυβέρνηση αλλά και οι νόμοι που σκοπεύει να ψηφίσει για τους αιγιαλούς και παραλίες απειλούν τη μετατροπή των παραλιών αυτών σε κλειστές παραλίες με ιδιωτική πρόσβαση.
Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αρχαγγέλου στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης των κατοίκων, επιχειρηματιών και επισκεπτών των παραλιών αυτών θα βρεθεί την Κυριακή 21/9/2014 στην παραλία Τσαμπίκα προκειμένου να συνομιλήσει με τους λουόμενους και τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest