Ρόδος : Επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την κατάσταση της μικρής Ελπίδας για να βγάζουν λεφτά

Χωρίς όρια και ηθικούς φραγμούς , “άνθρωποι” που ζουν στην κοινωνία της Ρόδου έφτασαν στο σημείο να εκμεταλλεύονται την κατάσταση της υγείας της μικρής Ελπίδας,  για να ζητούν λεφτά απο ανυποψίαστους πολίτες χωρίς φυσικά αυτά να καταλήγουν στο κοριτσάκι που τα έχει πραγματική ανάγκη και δίνει μάχη με την λευχαιμία.

Η μικρή Ελπίδα απο τη Ρόδο εδώ και αρκετό χρόνο δίνει μια γενναία μάχη με την λευχαιμία στηριζόμενη απο φιλανθρωπικές ενέργειες συλλόγων και φορέων του νησιού μας καθώς μια τέτοια μάχη απαιτεί τεράστια χρηματικά ποσά. Την ανάγκη της οικογένειας για χρήματα για την μικρή Ελπίδα εκμεταλλεύονται ξεδιάντροπα διάφοροι επιτήδειοι , που γυρνούν πόρτα – πόρτα σπίτια του νησιού και ζητούν χρήματα για τις θεραπείες της μικρής και πολλές φορές μάλιστα παρουσιάζονται ως η μητέρα της Ελπίδας , ενώ εκείνη βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες στην Αθήνα δίπλα στην κόρη της .

Η κατάσταση αυτή έχει εξοργίσει την μητέρα της μικρής Ελπίδας κυρία Γιώτα Λεύκοβιτς που πέραν των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία της κόρης της , έχει και τους επιτήδειους που εκμεταλλεύονται ανυποψίαστους πολίτες για να βγάλουν χρήματα.

Μέχρι στιγμής έχουν διαπιστωθεί απο οικεία στην οικογένεια πρόσωπα πολλές περιπτώσεις όπου μια γυναίκα ζητά στην Κρεμαστή λεφτά άλλοτε για την Ελπίδα και άλλοτε για μια ανύπαρκτη περίπτωση με λευχαιμία .

Πρόκειται για ξανθιά γυναίκα γύρω στα 40 , ανοιχτόχρωμη και μιλάει σπαστά ελληνικά . Φοράει συνήθως ένα κόκκινο καπέλο και είναι μετρίου αναστήματος .

Παρακαλείται όποιος την δει να καλέσει άμεσα την αστυνομία !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest