Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στη Ρόδο   Στις 20-06-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. ένας 17χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστη κάνναβης. Επιπλέον, συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Σύλληψη (3) ημεδαπών για ηχορύπανση στη Ρόδο    Στις 20-06-2014 το βράδυ συνελήφθησαν στο Φαληράκι Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου ένας 52χρονος ημεδαπός και ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί λειτουργούσαν σε διαφορετικές περιπτώσεις καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Συλλήψεις (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω    Στις 20-06-2014 το βράδυ συνελήφθη στην Καρδάμαινα Κω από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 19χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη (1) ημεδαπής για διάθεση προϊόντων παραεμπορίου στην Κω Στις 20-06-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω μια 40χρονη ημεδαπή γιατί ύστερα από έλεγχο που έγινε σε εμπορικά καταστήματα που λειτουργούσε βρεθήκαν να διατίθενται προς πώληση συνολικά 154 τεμάχια ειδών (τσάντες,  πορτοφόλια, κ.α.) τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνωστού εμπορικού οίκου. Τα προϊόντα παραεμπορίου κατασχέθηκαν.
Σύλληψη (25) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο       Στις 20-06-2014 το μεσημέρι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην Καλύμνου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου σε συνεργασία με προσωπικό του Λιμεναρχείου 25 υπήκοοι Συρίας (24 άνδρες και 1 γυναίκα) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Pin It on Pinterest