Πληρωμή της εκλογικής αποζημίωσης σε 11.107 δικαστικούς αντιπροσώπους

Στην πληρωμή της εκλογικής αποζημίωσης σε 11.107 δικαστικούς αντιπροσώπους, γραμματείς, εφόρους, αναπληρωτές εφόρους και αναπληρωτές δικαστικών αντιπροσώπων που μετείχαν στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου προχώρησε σήμερα, Δευτέρα, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, σε συνέχεια της εξόφλησης 27.082 δικαιούχων την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, η ΓΓΠΣ ανακοίνωσε ότι σήμερα, Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014, προέβη μετά από έλεγχο, στην πληρωμή 11.107 δικαιούχων της ειδικής αποζημίωσης των διοριζόμενων εποπτών, εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και γραμματέων και αφορά στη διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 και των επαναληπτικών της 25ης Μαΐου 2014 και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου 2014.

Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014. Σε κάθε περίπτωση οι δικαιούχοι θα μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησης τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay, όπου και εμφανίζονται μηνύματα που αφορούν στην κατάσταση της αίτησης πληρωμής.

Η ΓΓΠΣ υπενθυμίζει πως για την πληρωμή του δικαιούχου είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ), μέσω της προαναφερόμενης διαδικτυακής διεύθυνσης, από τον κάθε δικαιούχο (Έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα), η δε πρόσβαση στο σύστημα για την συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού γίνεται μόνο με τη χρήση των προσωπικών κωδικών του στο TAXIS.

Πηγή : tovima.gr

Pin It on Pinterest