Απόψε “άνθισε το ΡΟΔΟΝ” από τον κόσμο στην εκδήλωση του Φώτη Χατζηδιάκου – Φωτορεπορτάζ

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην αποψινή εκδήλωση της παράταξης “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” με επικεφαλής τον Φώτη Χατζηδιάκο που πραγματοποιήθηκε στο Θερινό ΡΟΔΟΝ. Επίδειξη δύναμης από την παράταξη με την μεγάλη προσέλευση συμπολιτών μας να ενισχύουν τον αγώνα λίγες ώρες πριν την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Λίτσα Φτακλάκη και Αντώνης Χατζηιωάννου, ο πρώην Υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης,  ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο προεδρος του Εγρατοϋπαλληλικού κέντρου Σάββας Χατζησάββας, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου Βασίλης Παπανικόλας, ο πρόεδρος των διευθυντών ξενοδοχείων Γιώργος Ματσίγκος και πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου προλόγισε στο ασφυκτικά γεμάτο “ΡΟΔΟΝ” ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, παλιός φίλος του Φώτη Χατηδιάκου και της συζύγου του Αγάπης. Ο Λουδοβίκος όπως ο ίδιος ανέφερε είναι η πρώτη φορά που μιλάει σε εκδήλωση πολιτικού και αυτό χάρη στη δυνατή φιλία που τους ενώνει από την ιδιαίτερη πατρίδα τους.  Ο Λουδοβίκος με τον μοναδικό τρόπο που εκείνος ξέρει, αποτύπωσε την εικόνα του Φώτη Χατζηδιάκου μέσα από όμορφες ιστορίες.

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του. Όπως είπε απόψε η βραδιά ανήκει στους πολίτες και αυτή ηδυναμική εκδήλωση είναι η αφετηρία ενός νικηφόρου αγώνα. “Όλα ξεκινούν από τον πολίτη για τον πολίτη” ανέφερε και πως ο κόσμος τους δίνει τη δύναμη, την έμπνευση και το κουράγιο να συνεχίσουν. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του άφησε αιχμές για τις επιθέσεις των ανθυποψηφίων του, που όπως είπε βασίζονται σε μικρές λεπτομέρειες και δεν τους πτοούν. Στο τέλος της ομιλίας του με θερμά, δυναμικά, ενθουσιώδη και συγκινητικά σημεία παρουσίασε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του και τους τοπικούς.

Διαβάστε ΕΔΩ την ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση. 

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest