Εκδήλωση αγάπης και στήριξης του Φιλόπτωχου Ταμείου Ρόδου

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΟΔΟΥ

 

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ρόδου  *Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ* σε συνεργασία με την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου *Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ* στηρίζοντας το θεάρεστο έργο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους τους να προσέλθουν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Αγίου Χριστοφόρου φέρνοντας τρόφιμα, όσπρια, γάλατα, ζυμαρικά, σάλτσα, ζάχαρη, λάδι κ.λ.π. τα οποία θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες του νησιού μας.

Στις 6.00μ.μ. της ίδιας ημέρας (Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου) στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, παραπλεύρως του Ιερού Ναού του Αγίου Χριστοφόρου, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την συμμετοχή μελών της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου *Ο Ψηλορείτης* τα οποία θα τραγουδήσουν επίκαιρα κάλαντα και θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Σας περιμένουμε όλους στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Χριστοφόρου την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου για να δείξουμε έμπρακτα στους ανήμπορους αδελφούς μας, την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

 

Μαζεύουμε τρόφιμα…προσφέρουμε αγάπη!