Εκδήλωση Αγάπης … Μαζεύουμε τρόφιμα, προσφέρουμε αγάπη

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ρόδου *Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ* σε συνεργασία με την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου *Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ* στηρίζοντας το θεάρεστο έργο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους τους να προσέλθουν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Αγίου Χριστοφόρου φέρνοντας τρόφιμα, όσπρια, γάλατα, ζυμαρικά, σάλτσα, ζάχαρη, λάδι κ.λ.π. τα οποία θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες του νησιού μας.
Στις 6.00μ.μ. της ίδιας ημέρας (Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου) στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, παραπλεύρως του Ιερού Ναού του Αγίου Χριστοφόρου, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την συμμετοχή της χορευτικής ομάδας «οι Σταυραετοί» και της ομάδας ριζίτικου τραγουδιού της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου *Ο Ψηλορείτης* που θα τραγουδήσουν επίκαιρα κάλαντα και θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
Σας περιμένουμε όλους στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Χριστοφόρου την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου για να δείξουμε έμπρακτα στους ανήμπορους αδελφούς μας, την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου