Άνοιξε η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων στις Πηγές Καλλιθέας! Φωτογραφίες

Η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων άνοιξε με κάθε επιτυχία στις Πηγές Καλλιθέας που μεταμορφώθηκαν σε ένα παραμυθένιο τοπίο για να χωρέσουν τις επιθυμίες και τα όνειρα μικρών αλλά και μεγάλων παιδιών!

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 20 Δεκεμβρίου απονεμήθηκαν από τον πρόεδρο της ΔΕΡΜ ΑΕ Ιωάννη Κούρτη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Τέρη Χατζηιωάννου τα βραβεία στις δύο καλύτερες ζωγραφιές των μαθητριών που διακρίθηκαν στον σχολικό διαγωνισμό «Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά στις Πηγές Καλλιθέας»

Το πρώτο βραβείο συμμετοχής απονεμήθηκε στην μαθήτρια της Δ τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών Κατερίνα Κόκκαλη. Η ζωγραφιά της Κατερίνας με θέμα “Η μαγεία των Χριστουγέννων στις Πηγές Καλλιθέας» έχει επιλεγεί ως εξώφυλλο στο φυλλάδιο του προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων στις Πηγές Καλλιθέας.

Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στην μαθήτρια της Γ’ τάξης του 1ου δημοτικού σχολείου Ρόδου Ρέα Κουκουβά για τη ζωγραφιά της με θέμα «Ονειρο ενός παιδιού». Η ζωγραφιά της Κατερίνας έχει επιλεγεί ως θέμα για τις διαφημιστικές καταχωρήσεις των εορταστικών εκδηλώσεων στο διαδίκτυο.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκε πλήθος κόσμου ενώ το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ιωάννης Περδίκης, η αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας δύο φύλων και τρίτης ηλικίας Άννα Ζωάννου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Σάββας Καλαθενός, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου Μιλτιάδης Παγκάς και βεβαίως μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΡΜ ΑΕ.

Ευχαριστούμε για την ξεχωριστή συμβολή τους στην εορταστική ατμόσφαιρα την παιδική φιλαρμονική Αφάντου υπό την διεύθυνση του κ. Μιχάλη Γιαννιού, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, τον σκακιστικό όμιλο Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ», τον αθλητικό σύλλογο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», τον αθλητικό σύλλογο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», τον ποδηλατικό όμιλο Ρόδου «ΡΟΔΗΛΙΟ», την ομάδα μας “ΚΟΛΛΟΣΟΣ H HOTELS” , την σχολή χορού “ART OF DANCE” και το ωδείο «ΚΟΡΕΛΛΙ»

Πολλές εκπλήξεις, άφθονο γέλιο, διασκέδαση, χορός και ψυχαγωγία υπόσχεται σε μικρούς και μεγάλους ο Άγιος Βασίλης, η Αγιοβασιλίτσα και τα σκανδαλιάρικα καλικαντζαράκια από την Παρασκευή 26 μέχρι και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου!

Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε τρόφιμα διαρκείας, όπως γάλα, λάδι, ζάχαρη, ρύζι, όσπρια για το Ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα και για το Κοινωνικό Παντοπωλείο! Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια για να μπορέσουν άλλα παιδιά να αποκτήσουν αναπηρικό αμαξίδιο!

Έλα κι εσύ στον Παραμυθένιο Κόσμο των Πηγών Καλλιθέας, σε περιμένουμε!