Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για στρατολογικές υποχρεώσεις στη Ρόδο     Στις 19-08-2014 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 24χρονος ημεδαπός, γιατί αναζητούνταν από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία ως ανυπότακτος.
Εντοπισμός και σύλληψη (108) λαθρομεταναστών στη Σύμη   Στις 19-08-2014 το μεσημέρι εντοπίστηκαν στη Σύμη και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης 108 υπήκοοι Συρίας (88 άνδρες και 12 γυναίκες που συνόδευαν 8 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για κατοχή προϊόντων παρεμπορίου στη Ρόδο  Στις 19-08-2014 το απόγευμα συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 34χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε βρεθήκαν στην κατοχή του 110 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων (ρούχα-παπούτσια) διαφόρων γνωστών εταιριών, με σκοπό την πώληση. Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν. Επιπλέον, ο δράστης δεν είχε εφοδιαστεί με αστυνομικό δελτίο ταυτότητας.
Εντοπισμός και σύλληψη (20) λαθρομεταναστών στη Ρόδο    1.Στις 19-08-2014 το βράδυ εντοπίστηκαν στην περιοχή Λαχανιά Ρόδου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου 14  υπήκοοι Συρίας (12 άνδρες και 2 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
2. Στις 20-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου 6 άνδρες που συνόδευαν ένα παιδί, υπήκοοι Συρίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) αλλοδαπού για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης στην Κω    Στις 19-08-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι κατείχε κλεμμένη βεβαίωση άδειας διαμονής, η οποία κατασχέθηκε.
Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπές στη Λέρο     Στις 19-07-2014 το απόγευμα και στις 20-08-2014 καταγγέλθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λέρου δυο περιπτώσεις κλοπής κατά τις οποίες άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από αντίστοιχες κατοικίες ημεδαπών τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα. Διενεργείται έρευνα.

Pin It on Pinterest