Ευχές για καλή χρονιά από το Δήμαρχο Ρόδου, στο ΚΗΦΗ Κοσκινού και την ΕΡΑ Ρόδου

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) στα Κοσκινού, επισκέφτηκε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του στις μονάδες που υπάγονται και λειτουργούν από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρόδου. Μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Άννα Ζωάννου, ο κ. Χατζηδιάκος, αντάλλαξε ευχές με τους εξυπηρετούντες και τους εργαζόμενους στο ΚΗΦΗ, ενημερώθηκε για τις καθημερινές ανάγκες που αντιμετωπίζει η μονάδα, για το επίπεδο των υπηρεσιών και της στήριξης που παρέχονται στα ηλικιωμένα άτομα, που σκοπό έχουν να διατηρήσουν την αυτονομία τους, την κοινωνική συμμετοχή και το κοινωνικό περιβάλλον.

Σήμερα, το ΚΗΦΗ Κοσκινού εξυπηρετεί συνολικά τριάντα (30) μέλη (δεκαπέντε (15) τακτικά και ισάριθμα αναπληρωματικά), απασχολεί δύο (2) κοινωνικές φροντίστριες και μία νοσηλεύτρια, ενώ έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, για την ενίσχυση του δυναμικού, με την πρόσληψη Φυσιοθεραπευτή και Γιατρού, ενισχύοντας την εθελοντική προσπάθεια του Γιατρού Γενικής Ιατρικής κ. Γιώργου Μανώλαγκα.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του ο κ. Χατζηδιάκος, αντάλλαξε ευχές με το Διευθυντή κ. Διαμαντή Διαμαντή, τους Δημοσιογράφους και το Διοικητικό προσωπικό του σταθμού της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ρόδου, στο κτίριο στο οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του από τις 7 Νοεμβρίου του 1954, υπό την ονομασία Ραδιοφωνικός Σταθμός Δωδεκανήσου. Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά, τη συμβολή και τον ουσιαστικό ρόλο του σταθμού, στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και τη στήριξη που παρέχει σε κάθε εθελοντική συλλογική προσπάθεια, με την δημιουργία καθημερινού ενημερωτικού προγράμματος, που εκπέμπει στην ακριτική περιοχή του Αιγαίου, την Κύπρο, τη Βόρειο Αφρική έως τα απέναντι παράλια.

Μέσα από τις συχνότητες του σταθμού, και προσκεκλημένος των Δημοσιογράφων κ. Ρένα Βενιανάκη και κ. Μαριέττα Γαβρηλιώτη, ευχήθηκε καλή χρονιά και χρόνια πολλά στους ακροατές.

Pin It on Pinterest

Share This