Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.: Ενημέρωση για Ανανέωση Κάρτας Μεταφορικού Ισοδύναμου Έτος 2022

  1. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου ενημερώνει τα μέλη της ότι, θα πρέπει να προβούν σε ανανέωση – επικαιροποίηση της κάρτας του μεταφορικού ισοδύναμου για το έτος 2022 ,προκειμένου να εξασφαλίσουν εκ νέου τη χρηματοδότηση των μετακινήσεων – ταξιδιών τους(ακτοπλοϊκώς – αεροπορικώς).
  2. Τα βήματα θα πρέπει να είναι τα εξής:

      α. Μπαίνουμε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου ( https://metaforikoisodynamo.gr/ ) και πατάμε είσοδος, αμέσως μετά οδηγούμαστε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και πληκτρολογούμε τα στοιχεία μας με τους κωδικούς του TAXIS και στην συνέχεια πατάμε Εξουσιοδότηση.

      β. Μεταφερόμαστε στην κεντρική σελίδα του Μεταφορικού Ισοδύναμου ,όπου μας ζητείται να κάνουμε επικαιροποίηση της κάρτας για το έτος 2022 και πατάμε στο εικονίδιο που αναγράφει “Επικαιροποίηση της Ωφελούμενης Μονάδας” και τέλος πατάμε “Ενημέρωση Ωφελούμενης Μονάδας”.

https://metaforikoisodynamo.gr/files/ManualEpivates.pdf

  1. Παρακαλούμε τα μέλη μας να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες της ανανέωσης – επικαιροποίησης της κάρτας του μεταφορικού ισοδύναμου για το έτος 2022,ώστε να ελαφρυνθούν από τα έξοδα των μετακινήσεων – ταξιδιών τους(ακτοπλοϊκώς – αεροπορικώς).
  2. Παρακαλούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), στην οποία κοινοποιείται το παρόν έγγραφο, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση των συναδέλφων.

                                                                                                                          Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                Ο

Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης      

Pin It on Pinterest

Share This