Συνεχίζονται οι δράσεις του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου

Συνεχίζονται οι δράσεις του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου. Την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 μέλη του Ομίλου επισκέφθηκαν το Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου και παρέδωσαν ογδόντα πέντε κιλά αρνί μπούτι και είκοσι κιλά κιμά προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Προγράμματος Σίτισης οικονομικά αδύναμων και μη αυτοεξυπηρετούμενων συμπολιτών μας.
Σύμφωνα με τη Διευθύντρια του Ιδρύματος κυρία Δέσποινα Πάττα, το κρέας προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες του πασχαλινού τραπεζιού. Η δωρεά αυτή έγινε στη μνήμη της μητέρας της Προ Διοικητού του Ομίλου κυρίας Ρένας Χατζάκη, κυρίας Αναστασίας Κολύβρα, η οποία απεβίωσε τον προηγούμενο μήνα.
Ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου διέθεσε πεντακόσια ευρώ σε ένα παιδί από τη Ρόδο που πάσχει από μία δύσκολη ασθένεια και νοσηλεύεται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στην Αθήνα, προκειμένου να συνδράμει στην κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει από τη νοσηλεία του.
Επίσης, την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, μέλη του Ομίλου επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Σαλάκου και παρέδωσαν στο διευθυντή και το διδακτικό προσωπικό του Σχολείου ογδόντα τέσσερα βιβλία με παραμύθια προκειμένου να εμπλουτίσουν τη Βιβλιοθήκη του Σχολείου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους δώρισαν στα παιδιά του Σχολείου σοκολατένια λαγουδάκια. Τα παιδιά με τη σειρά τους δώρισαν στα μέλη του Ομίλου χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες που κατασκεύασαν τα ίδια.

Pin It on Pinterest