Παρουσίαση του δράματος «Χ» από το Θεατρικό Εργαστήρι ΣΑΤΥΡ – Χορηγός επικοινωνίας rodosreport

Μεγάλη η ανάγκη μίας πειραματικής σκηνής στο θεατρικό εργαστήριο ΣΑΤΥΡ του Κων/νου Π. Τρέχα και ξεκίνημα αυτού του επιχειρήματος στην αίθουσα θεάτρου του 7ου Γυμνάσιου Ρόδου τη Δευτέρα  23 και  την Τρίτη 24 Ιουνίου στις 10.00 μ.μ.  θα είναι το ανέβασμα του δράματος για ενήλικες «Χ» της συγγραφέα Γεωργίας Χιόνη.

Υπογράφουν,  την σκηνοθεσία και σκηνικά ο Κωνσταντίνος Π. Τρέχας , την μουσική επιμέλεια η Ελίνα Μάλιακκα, την φωτογραφική επιμέλεια ο Giannis Vagi (Γιάννης Βαγιανάκης) και ερμηνευτές είναι οι Δημήτρης Αρβανίτης και  Αργυρώ Μαρία Μελλίνη.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης τονίζει ότι : « Η Γεωργία Χιόνη αποτελεί για μένα με την συγγραφική της δραστηριότητα, σταθερή πηγή έμπνευσης. Οι πρωταγωνιστές του έργου στην διάρκεια μίας σχέσης «συνάλλαγης» ανοίγονται ο ένας στον άλλο, έστω και για λίγο Μέσα σε αυτό το διάστημα σταματάει η συναλλαγή  και αρχίζει η ανταλλαγή συναισθημάτων.

Η παράσταση είναι αποκλειστικά για ενήλικες λόγω θεματολογίας.

Η είσοδος θα είναι με ελεύθερη προσφορά του κοινού και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την υποστηριξη  στο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (Πρόεδρος Σάββας Διακοσταματίου), στο «Τυπογραφείο 1985» του Νίκου Χατζικαλημέρη (Χορηγός Προβολής), στους «Rodos Report» και «Ραδιόφωνο Λυχνάρι» (Χορηγοί Επικοινωνίας)

.Για πληροφορίες που αφορούν την παράσταση, τα σεμινάρια και τα προγράμματα διδασκαλίας θεάτρου του Θεατρικού Εργαστηρίου ΣΑΤΥΡ, παρακαλώ επικοινωνήστε με το 6972847299 ή στείλτε ενα e/mail στο kotreko@gmail.com 

Print

Pin It on Pinterest