Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο στόχαστρο των αρχών και τρίτο άτομο!

Νέα στοιχεία που σοκάρουν έρχονται στην επιφάνεια, μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Τα συγκεκριμένα στοιχεία έχουν να κάνουν και με το βιασμό της 19χρονης με αναπηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η υπόθεση παίρνει νέα τροπή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ένας ακόμη νεαρός, ο οποίος φαίνεται ότι έχει συγγενική σχέση με έναν από τους δύο συλληφθέντες. Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από νέες καταθέσεις.

Παράλληλα, ερευνάται η σχέση των δύο τραγικών συμβάντων με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών της Ρόδου.

Οι γονείς των κατηγορουμένων ήξεραν για το έγκλημα

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε στο Star πως οι Αρχές διάβασαν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις σε δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε αυτό που ανήκει στον πατέρα του Ροδίτη, αλλά το χρησιμοποιούσε κατά δήλωσή του στην ανακρίτρια ο ίδιος και σε αυτό που ανήκει στον πατέρα του Αλβανού και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιούσε και ο 19χρονος.

Από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο Ροδίτης προκύπτει ότι από τις 28 Νοέμβριου που σκότωσε την Ελένη, μέχρι και παραμονή της σύλληψής του πραγματοποιεί 47 κλήσεις! Μιλά δε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα.