Δολοφονία Τοπαλούδη: «Η Ελένη μαρτύρησε – Τη βίασαν και την εκβίαζαν» (video)

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

«Υπάρχουν σφραγισμένα χείλη που ξέρουν και δεν μιλούν για την υπόθεση», δήλωσε ο δικηγόρος και θείος της Ελένης Τοπαλούδη, Βαγγέλης Γκιούκης, στην εκπομπή «Για την Ελλάδα» με τον Σπύρο Χαριτάτο στην ΕΡΤ1, διαμηνύοντας πως η οικογένεια θα συνεχίσει να αναζητά την αλήθεια μέχρι να βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

«Το laptop της είναι κλειδωμένο, δεν μπορούμε να δούμε τι έχει μέσα», τόνισε ο κ. Γκιούκης και υπογράμμισε ότι «υπάρχουν νέα στοιχεία, αλλά δεν έχουμε ακόμα αποδείξεις».

«Υπάρχει στοιχείο που αποδεικνύει ότι υπήρχε πρόσβαση στο σπίτι της», επισήμανε, ενώ αποκάλυψε πως ένας από τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού της Ελένης παραδέχτηκε την ύπαρξη βίντεοαπό τη στιγμή του βιασμού.

«Τη βίασαν και την εκβίασαν. Ήθελε και ψυχολογική στήριξη. Ήταν μαρτυρικός ο τελευταίος χρόνος της Ελένης. Αν τα έλεγε στους γονείς της θα ήταν ζωντανή. Το είπε στις φιλενάδες της με τον όρο να μην το πούνε παραπέρα», σχολίασε ο κ. Γκιούκης.

Σε ερώτηση για το το αν υπάρχουν κυκλώματα στη Ρόδο που εκμεταλλεύονται νεαρές ο κ. Γκιούκης δεν θέλησε να απαντήσει.