Οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη καταθέτουν «ΔΩΔΕΚΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΜΑΣ»

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη καταθέτουν

«ΔΩΔΕΚΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΜΑΣ»

Εμείς οι υποψήφιοι στην Ιαλυσό με την παράταξη του Γιώργου Υψηλάντη «ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», κατά την διάρκεια της προεκλογικής  περιόδου προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με όσο περισσότερους συμπολίτες μας μπορέσαμε . Σκοπός μα ς ήταν να καταγράψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ιαλυσού στην καθημερινότητα τους και να συζητήσουμε μαζί τους τις προτάσεις του συνδυασμού μας.

Τα κυριότερα προβλήματα που αναδείχτηκαν μέσα από ένα γόνιμο διάλογο είναι  :

 1.  Η ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων , η αποκατάσταση των ήδη υπαρχουσών ζημιών και η καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες της θεομηνίας του περασμένου Νοεμβρίου . Τραγική επιβεβαίωση των όσων υποστηρίζουμε  είναι ότι ακόμα και σήμερα,  αν και πέρασαν έξι μήνες από την πλημύρα, η οδός Ιερού Λόχου είναι κλειστή δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου .
 2. Η αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί η περιοχή της Φιλέρημου και η ανάληψη δράσεων για να μελετήσουμε με σοβαρότητα τα εδαφολογικά προβλήματα και να προλάβουμε τα χειρότερα .
 3. Μελέτη χρηστικότητας της πλατείας Αποστολίδη και του ευρύτερου αστικού ιστού της Ιαλυσού προκειμένου να γίνει πιο χρηστικός και λειτουργικός , αφού στη σημερινή του μορφή δεν εξυπηρετεί τους κατοίκους στο βαθμό που θα έπρεπε .
 4. Η δημιουργία χώρων στάθμευσης σε νευραλγικά σημεία της πόλης μας είναι αναγκαιότητα και μια απαίτηση όλου του εμπορικού κόσμου .
 5. Η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων παραπλεύρως του νέου σχολικού συγκροτήματος θα δημιουργήσει στην περιοχή μια εναλλακτική πρόταση για τους νέους μας .
 6. Η δημιουργία δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού είναι αναγκαία γιατί η δημογραφική ανάπτυξη από τη μια και η οικονομική στενότητα των νοικοκυριών από την άλλη, στερούν από τα μικρά παιδιά το δικαίωμα της δωρεάν παιδείας .
 7. Η επιδιόρθωση του οδικού δικτύου στα προβληματικά σημεία που έχουν δημιουργηθεί μετά τις εργασίες για το αποχετευτικό και μετά τις πλημύρες  είναι απαραίτητη και έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά .
 8. Η δημιουργία κέντρου ιστιοσανίδας και ιστιοπλοΐας στην παραλία Ιαλυσού είναι μια αναγκαιότητα και μια υποδομή που θα βελτιώσει το τουριστικό μας προϊόν .
 9. Είναι ανάγκη να γίνουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με την δημιουργία κόμβων σε συγκεκριμένες περιοχές (π.χ. διασταύρωση Πάππου).
 10. Ο έλεγχος λυμάτων αποχέτευσης προκειμένου να εξασφαλιστεί η καθαρότητα των θαλάσσιων νερών και η μείωση της ρύπανσης πρέπει να είναι συνεχής και αδιάκοπος .
 11. Η εγκατάσταση φωτισμού και η δημιουργία πεζοδρομίων σε περιοχές όπως η οδός Αρχιμήδη που αποτελούν περιπατητικές διαδρομές, θα πρέπει να γίνει πράξη το συντομότερο.
 12. Είναι ανάγκη να  εκπονηθεί μελέτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος της διάβρωσης των ακτών της Ιαλυσού.

ΓΙΑΝΝΕΝΑΣ  ΗΛΙΑΣ

ΓΟΥΔΟΥΛΑΚΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΑΣΑΠΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΜΠΑΚΡΥΣΙΩΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

ΠΑΤΤΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΕΥΔΟΚΙΑ

ΤΖΩΡΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην εκλογική περιφέρεια Ιαλυσού με τον συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη «ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

Pin It on Pinterest