Ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ρόδου

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις το διήμερο 12 και 13 Μαρτίου στην Αθήνα, για σημαντικά ζητήματα του Δήμου.
Την πρώτη μέρα συνοδευόμενος από τους βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου, τον Δήμαρχο Κω κ. Βασίλη Κυρίτση, τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ηλία Λάμπρου και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γιάννη Περδίκη επισκέφθηκαν το Υπουργείο Εσωτερικών όπου συζήτησαν σημαντικά θέματα των δήμων προκειμένου να εξεταστούν από το εν λόγω υπουργείο και στο επόμενο δεκαήμερο να τοποθετηθεί επί των προτάσεων τους.
Την επόμενη μέρα ο δήμαρχος μαζί με τον βουλευτή Δωδ/σου κ. Νεκτάριο Σαντορινιό επισκέφθηκαν το ΥΠΕΚΑ όπου συζήτησαν την πορεία μεγάλων έργων του Δήμου Ρόδου.
Ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του στην Αθήνα με την συμμετοχή του στην Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ όπου μετέχει και ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Μιχαήλ Πατρός καθώς και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Διακοσταματίου, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της επιτροπής. Με το πέρας της συνεδρίασης αναχώρησαν άμεσα για το αεροδρόμιο, προκειμένου να παρευρεθούν στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.