Περιοδεια – Επίβλεψη έργων του Δημάρχου σε Αρχάγγελο και Μαλώνα

Ο δήμαρχος πραγματοποίησε  περιοδεία στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου και επέβλεψε τις εργασίες κατασκευής του νέου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Λειβάδας. Πρόκειται για σχολείο που θα έχει τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και θα μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 300 μαθητές. Η θεμελίωσή του έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2015 και όπως δήλωσε ο δήμαρχος η παράδοσή του, με βάση την πορεία των εργασιών, αναμένεται να γίνει και πριν το χρονοδιάγραμμα παράδοσης που είναι ο Ιούνιος του 2017.

Ακολούθως ο κ. Χατζηδιάκος, πραγματοποίησε αυτοψία στο υπό κατασκευήν γήπεδο ποδοσφαίρου 9x9 στην περιοχή της Λειβάδας, το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα είναι στη διάθεση της νεολαίας.

Στη συνέχεια συναντήθηκε στην τοπική κοινότητα Μαλώνας με τον πρόεδρο κ. Αναστάσιο Καραγιάννη και συζήτησε μαζί του προβλήματα καθημερινότητας. Στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκαν και το γεφύρι της Μαλώνας προκειμένου να δρομολογηθούν εργασίες. Εν όψει του ξεκινήματος της τουριστικής περιόδου ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε λειτουργικά προβλήματα που αφορούν το Χαράκι, με τη δρομολόγηση λύσεων σε τρέχοντα ζητήματα.

Επιστρέφοντας στην Ρόδο, ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών που λειτουργεί ο Δήμος και υλοποιήθηκε από χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε η Διεύθυνση Προγραμματισμού και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τις συνθήκες και το έργο που επιτελείται ώστε όπως δήλωσε ο κ. Χατζηδιάκος «ο Ξενώνας του Δήμου να είναι μία «αγκαλιά» για τις γυναίκες θύματα βίας και τα παιδιά τους».