Διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι με την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Τις πιο μαγευτικές στιγμές των τελευταίων χρόνων έζησαν όλοι όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη – πάνω από 1.200 άτομα – κάτι που αποτελεί επιβεβαίωση της μεγάλης αποδοχής των εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Γονείς, συγγενείς, μαθητές και φίλοι του σχολείου επισκέφθηκαν και συμμετείχαν στο πλούσιο πρόγραμμα που είχε διαμορφωθεί ειδικά για αυτή την ημέρα.

Στις 17:00 η θεατρική παράσταση του Νηπιαγωγείου «Ο ραφτάκος των λέξεων», του Αντώνη Παπαθεοδούλου , σε διασκευή-σκηνοθεσία Μάρτζυ Δερμιτζάκη και Βούλας Μαράντου καταχειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από μικρούς και μεγάλους.

Στη συνέχεια, συνεπήραν το κοινό οι εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, από την Ορχήστρα του «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» “SOListes”, υπό τη διεύθυνση του Τάσου Αναστασιάδη και από την παιδική ορχήστρα και χορωδία του Δημοτικού, υπό τη διεύθυνση του κ. Γιάννη Χατζή.

Ακολούθησε μια χορευτική πανδαισία με τα χορευτικά σύνολα του σχολείου. Μπαλέτο και σύγχρονος χορός-jazz υπό τη διεύθυνση της κ. Ναταλί Σέρβου, αεροβική γυμναστική υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Ριζοπούλου και αθλητικός χορός υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Λεβέντη.

Στις 19:00 η θεατρική παράσταση των μαθητών της Α’ και Β΄ Δημοτικού « Νύχτα Θαυμάτων», της Βασιλικής Νευροκοπλή σε διασκευή–σκηνοθεσία της κ. Μυρσίνης Λενούδια καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές. Η συγγραφέας κ. Νευροκοπλή η οποία τίμησε με την παρουσία της την παράσταση, μίλησε με ενθουσιασμό για τη μοναδική αυτή παράσταση. Μετά το τέλος της παράστασης, υπέγραψε βιβλία στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στoν χώρο του bazaar.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν με ευρηματικά κείμενα οι κ. Μάρα Κάκκαρη, ο κ. Μάνος Δελληγιανάκης και η κ. Τίνα Νικολού εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Παράλληλα με το πρόγραμμα των παραστάσεων, εξελισσόταν το δημιουργικό χριστουγεννιάτικο bazaar. Οι μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου, οι εκπαιδευτικοί και γονείς του σχολείου για άλλη μια χρονιά συνεργάστηκαν και διοργάνωσαν με πολλή αγάπη ένα ευφάνταστο Bazaar με ποικίλες πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν τα γευστικά εδέσματα φτιαγμένα από τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου καθώς και το Χριστουγεννιάτικο πιάτο από τον Chef του εστιατορίου “Rest Point” του σχολείου που προσφέρονταν στους παραβρισκόμενους στους γιορτινά στολισμένους πάγκους του bazaar.

Τα έσοδα από το φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα διατεθούν στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ανάδοχη Αγκαλιά». Η κ. Κατερίνα Βορεινάκη, πρόεδρος της «ανάδοχης αγκαλιάς», τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση και ευχαρίστησε θερμά τη διεύθυνση του σχολείου και τον κ. Κυριάκο Κυριακούλη, Γενικό Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», για την προσφορά του.

Pin It on Pinterest

Share This