“Το Δέντρο της Αγάπης” της ΕΥΘΥΤΑ φέτος στηρίζει τον Μιχάλη Σεϊτη ! Φωτορεπορτάζ & ΒΙΤΝΕΟ

Σε εορταστική αλλά και συγκινητική  ατμόσφαιρα  ξεκίνησε σήμερα η έναρξη του στολίσματος του “Δέντρου της Αγάπης” από την ΕΥΘΥΤΑ στην είσοδο του ΑΚΤΑΙΟΝ.

Τα τελευταία χρόνια η ΕΥΘΥΤΑ με τη δράση της αυτή, στηρίζει οικονομικά οικογένειες θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων. Μέχρι στιγμής το “Δέντρο της Αγάπης” έχει προσφέρει συνολικά 11.000 ευρώ σε οικογένειες που “πληγώθηκαν” από κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Φέτος τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την συμμετοχή του Μιχάλη Σεϊτη στους Παραολυμπιακούς αγώνες του 2016. Ο Μιχάλης Σεϊτης υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πόδι έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε. Έκτοτε με δύναμη ψυχής, υπομονή και επιμονή αγωνίζεται με σημαντικές διακρίσεις στο δυναμικό του , ενώ προσπαθεί να συμμετάσχει στους παραολυμπιακούς και να κάνει για ακόμα μια φορά περήφανη τη Ρόδο. Η τοπική Κοινωνία στηρίζει αυτή την προσπάθεια καθώς το κόστος συμμετοχής είναι πολύ μεγάλο.

Από το πρωί δεκάδες παιδιά στόλισαν με τη δική τους μπάλα γεμάτη αγάπη το Δέντρο της Αγάπης και γέμισαν το παραδοσιακό καράβι με ζωγραφιές και ευχές για τον Μιχάλη, ο οποίος είναι πρότυπο αθλητή για τους μικρούς μας φίλους.

Το Δέντρο της Αγάπης θα στολίζεται σήμερα 19 Δεκεμβρίου, 20 και 21 στην είσοδο του ΑΚΤΑΙΟΝ….Ραντεβού εκεί!


Pin It on Pinterest