Δεύτερες σκέψεις απο Μανώλη Σαββή για τον Δήμο της Ρόδου

Σε δεύτερες σκέψεις για την διεκδίκηση του Δήμου Ρόδου φαίνεται να έχει μπει ο Μανώλης Σαββής αφού θεωρεί πως για την ώρα δεν υπάρχει σχηματισμός που να μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο της Ρόδου.

Την ίδια ώρα ο ίδιος βάλει κατά της διαδικασίας που επιλέχθηκε να ακολουθηθεί για να βγει ένας υποψήφιος απο τις παρατάξεις Κουσουρνά – Χατζηδιάκου αφού τα αποτελέσματα ήταν πολύ αμφίρροπα και ενώ όσοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έδωσαν προβάδισμα στον Διακοσταματίου, απο την δημοσκόπηση που έγινε ο Μανώλης Σαββής όχι μόνο υπερνικούσε τον Διακοσταματίου αλλά άφηνε και πολύ πίσω σε προτίμηση και τον νυν Δήμαρχο του νησιού Αντώνη Καμπουράκη .

Με την Δημοτική Αρχή να βρίσκεται σε μια φάση διαρκούς κατάρρευσης, υπάρχει έντονος προβληματισμός σε τοπικά επιτελεία για τον εάν ο Σάββας Διακοσταματίου θα μπορέσει να φέρει την πολυπόθητη αλλαγή στον Δήμο που θέλει ο Ροδιακός λαός ή θα χαθεί η ευκαιρία η Ρόδος να κάνει νέα βήματα μπροστά.

Πολλές είναι οι συζητήσεις που διεξάγονται τον τελευταίο καιρό και αναμένονται σύντομα εξελίξεις αλλά και συσπειρώσεις προσώπων που θα βάλουν κοινούς στόχους για να διεκδικήσουν στο σύνολο της την τοπική αυτοδιοίκηση .

Την ίδια ώρα πάντως αμφότεροι οι μνηστήρες του Δήμου πάσχουν απο φαινόμενα ανοργανωσιάς αφού ακόμα δεν έχουν καταφέρει να στείλουν με επιτυχία ούτε τα ενημερωτικά δελτία πόσο μάλλον να σχεδιάσουν την προβολή των θέσεων τους στα μέσα ενημέρωσης και τους πολίτες του νησιού που περιμένουν να δούνε ποιος θα φέρει την αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This