Ακόμα ένα Istrios Winter Camp ολοκληρώθηκε με επιτυχία (φωτογραφίες)

Μετά από 3 χρόνια απραξίας λόγω του covid19, πραγματοποιήθηκε και πάλι με πολύ μεγάλη επιτυχία, το 10ο Ίστριος Winter Camp στις 10,11 & 12 Μαρτίου στην Ίστριο, το οποίο διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιστρίου «Άγιος Μερκούριος» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ και με την στήριξη του Δήμου Ρόδου, της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, τον Ο.Φ.Ιστρίου και πλήθος εθελοντικών ομάδων.

Ήταν ένα τριήμερο στη φύση με ελεύθερο κάμπινγκ, πολύ μουσική, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, μοναδικές παραδοσιακές συνταγές, άφθονο ποτό και φυσικά όλα αυτά δωρεάν, αφού στο χώρο της εκδήλωσης απαγορευόταν όπως και κάθε χρόνο οποιαδήποτε αγοραπωλησία. Στο 10ο Ίστριος Winter Camp φέτος, στήθηκαν πάνω από 350 αντίσκηνα με περίπου 1500 κατασκηνωτές, ενώ τον χώρο της εκδήλωσης επισκέφτηκαν 4000 και πλέον άτομα οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα όσα έχουν κάνει το Ίστριος Winter Camp την μεγαλύτερη εναλλακτική εκδήλωση του νησιού.

Ωστόσο, για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά, ήταν καθοριστική η συμβολή των τοπικών φορέων καθώς και κάποιων ανθρώπων οι οποίοι βοήθησαν και διευκόλυναν το έργο μας. Αναλυτικότερα, ευχαριστούμε πρωτίστως την Περιφέρεια Ν. Α., τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Αντιπερ/χη Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη καθώς και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτισμού κ. Χρήστο Μπάρδο, τον Δήμο Ρόδου, τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη, τον ΔΟΠΑΡ και τον Πρόεδρο του κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ν. Ρόδου κ. Σάββα Χριστοδούλου καθώς και το προσωπικό της δημοτικής ενότητας Ν. Ρόδου, τον Αντιδήμαρχο Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη κ. Νίκο Καραμαρίτη, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Περιβάλλοντος, Πράσινου & Παραλιών κ. Κωνσταντίνο Καρίκη, την Τ.Κ. Ιστρίου και τον Πρόεδρο κ. Βουκκή Βασίλη, την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και τον πρόεδρο της κ. Παναγιώτη Εγγλέζο, το ΙΕΚ της ΑΣΤΕΡ, τις εθελοντικές ομάδες που συμμετείχαν Malona Discovery, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστόλων Ρόδου και την Extreme Rhodes, την ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ. Σαλάκου που ήλεγχε την πυρασφάλεια του χώρου, την εταιρεία φύλαξης χώρου ΔΙΑΣ G&M Security για την ασφάλεια του χώρου, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου για την υγειονομική κάλυψη του χώρου, όλα τα μουσικά συγκροτήματα με τους εξαίρετους καλλιτέχνες που μας ταξίδεψαν μουσικά καθ’όλη την διάρκεια του τριημέρου με αποκορύφωμα τους θρυλικούς “Magic De Spell” που μας συνεπήραν σε ρυθμούς μιας άλλης εποχής, τον Δωδεκάηχο για την καλλιτεχνική επιμέλεια των συγκροτημάτων, τον Πάρη Κατσέλα για την ηχητική κάλυψη, τον Γιάννη Ντιμόβσκι για την επιμέλεια του flying fox, τον Κωνσταντίνο Παπουτσάκη για την επίβλεψη του πύργου αναρρίχησης, το Μεσαιωνικό Ρόδο για τις επιδείξεις ξιφομαχίας, καθώς επίσης και τα παιδιά από το Rhodes Escape για την επιμέλεια της τοξοβολίας σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, την Natasha για την γιόγκα και την Μαριάννα Τσιλικιώτη για την Zumba, ευχαριστούμε όλους τους δεκάδες απλούς εθελοντές οι οποίοι με όσα μέσα διέθετε ο καθένας, βοήθησε πρόθυμα τόσο πριν το τριήμερο όσο και κατά την διάρκεια αυτού, ώστε να πραγματοποιηθεί το 10ο Ίστριος Winter Camp.

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων που με πολύ μεράκι και σε συνεργασία με τον Δημήτρη Γαριδάκη προσέφεραν στον κόσμο ξεχωριστές συνταγές, τις υπέροχες μαγείρισσες της Ιστρίου που έφτιαξαν και προσέφεραν παραδοσιακά φαγητά, το “PlayCafe” & την εταιρεία “Café.Za.” για τους καφέδες και τα ροφήματα που προσέφεραν καθόλο το τριήμερο, το Sirocco Beach Bar Restaurant για τα κεράσματα του, καθώς και τον φίλο εθελοντή ηλεκτρολόγο Σταύρο Χατζηπέτρο και τον Μεχμέτ Οσμανζικ Ζαδε για την επιμέλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και τον Γιώργο Μανωλούκο για τις μηχανουργικές εργασίες.

Συνεχίζοντας, ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη αρωγή των χορηγών μας, οι οποίοι και φέτος περισσότερο από ποτέ, στήριξαν όπως κάθε χρόνο την εκδήλωση, δίνοντας μάς την ευκαιρία να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στους χιλιάδες κατασκηνωτές και επισκέπτες. Ευχαριστούμε ακόμη, όλους τους χορηγούς επικοινωνίας και ιδιαίτερα το Ραδιόφωνο Λυχνάρι, οι οποίοι πρόβαλαν με τον καλύτερο τρόπο το 10ο Ίστριος Winter Camp και τέλος ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους δίνοντας μας δύναμη για να συνεχίσουμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, στο 11ο Ίστριος Winter Camp, στο ίδιο μέρος, την ίδια εποχή με την ίδια ανιδιοτελή αγάπη…

Ίστριος Winter Camp…South Hope!!!

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest