«ΧΟΡΕΥΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» – 5ος Μαραθώνιος Χορού από το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»


Το Αθλητικό Σωματείο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν τον καθιερωμένο πλέον θεσμό του Μαραθώνιου Χορού.

Ο 5ος Μαραθώνιος Χορού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από τις 18:00 έως τις 20:00, στο κλειστό γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

Οι καθηγητές φυσικής αγωγής–χορούΜαρία Λεβέντη, Μαρία Ριζοπούλου, Μαρία Νικολοπούλου, Βασίλης Χατζής, Σκιαδενή Γεράκη και Νικολέττα Κρίτσα θα σας καθοδηγήσουν σε ρυθμούς Zumba, Zumba kids, ChaChaCha, Tango, Rock nRoll,Disco, Line dances, Contemporary και Free Style Dance.

Φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια, την καλή σας διάθεση και ελάτε να στείλουμε την αγάπη μας, το δικό μας μήνυμα ανθρωπιάς χορεύοντας.

Για τη συμμετοχή σας, δεν χρειάζονται γνώσεις χορού. Αρκεί η διάθεσή σας για να ακολουθήσετε τα βήματα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων δασκάλων. Μπορείτε να συμμετάσχετε μόνοι σας, με την οικογένεια σας ή και με τους φίλους σας.

Θα διασκεδάσουμε και θα βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση χορεύοντας, ενώ παράλληλα θα ενισχύσουμε τον τοπικό σύλλογο “Save an Angel” στηρίζοντας τα παιδιά με καρκίνο.

Φέτος, το μήνυμά μας είναι, «Χορεύω για σένα». Ο κάθε συμμετέχοντας με την είσοδο του στο κλειστό γυμναστήριο θα φοράει ένα αναμνηστικό βραχιόλι με σύνθημά μας.

Σας περιμένουμε όλους!

Κόστος Συμμετοχής: € 3,00 (ενιαίο για παιδιά και ενήλικες)

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, RodosEvents.gr , RodosReport.gr, Iporta.gr

marathonios-chorou

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια