Δήλωση του Γιώργου Μπεληγράδη, υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση

 

Εκλογές με φόντο την πιο μαύρη εργασιακή εποχή θα λάβουν χώρα την 18η Μάη, σε πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης. Εκλογές με έντονη παρουσία ανθρώπων (αχυρανθρώπων) – διαχειριστών της εποχής αυτής της της καπιταλιστικής κρίσης, που η μεγαλοεργοδοσία φορτώνει τις συνέπειές της στον εργάτη, το φτωχό, το χαμηλοσυνταξιούχο, τον πολύτεκνο, τον άνεργο, το φοιτητή, αυτόν που βλέπει απροστάτευτος να του παίρνουν το ψωμί από το τραπέζι. Με την παρουσία ανθρώπων που τάζουν “χρηστή διαχείριση” ενός οικονομικού μοντέλου αποτυχημένου για το λαό, πετυχημένου για τους μεγαλοεφοπλιστές – μεγαλοξενοδόχους και στη δική μας περιοχή.

Ο λαός, οι νεολαίοι, που αισθάνονται οργισμένοι, αγανακτισμένοι με την κατάσταση αυτή, με το σαπισμένο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό σύστημα, πρέπει να στρέψουν τα «πυρά» στον πραγματικό εχθρό. Η ενίσχυση των ψηφοδελτίων της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, στο Δήμο και στην Περιφέρεια, του ΚΚΕ συνολικά είναι μονόδρομος για να ανατραπεί αυτή η αντιλαϊκή πολιτική.

Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που ζουν καθημερινά την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς, σε όλους αυτούς που είναι άνεργοι μη μπορώντας να σταθούν αξιοπρεπώς στη σημερινή καπιταλιστική οικονομία, που ζητούν δουλειά και τους προσφέρουν μαθητεία και μισθούς που δεν αντικατοπτρίζουν τις σημερινές ανάγκες τους, σε όλους αυτούς που βλέπουν το μεγάλο κεφάλαιο να γιγαντώνεται ενώ η δική τους ζωή μαραζώνει μέρα με τη μέρα, να στηρίξουν σε αυτές τις εκλογές την ταξική παράταξη που τους εκπροσωπεί, τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Απευθύνομαι σε όλους τους φοιτητές, τους νέους και τις νέες, που βλέπουν τους γονείς τους να μην μπορούν να σταθούν στα πόδια τους (οικονομικά), στους πολύτεκνους που δεν μπορούν να γεμίσουν το καθημερινό τους τραπέζι, στους χαμηλοσυνταξιούχους που βλέπουν μήνα με το μήνα όλο και μικρότερα ποσά να τους καταβάλλονται, στο όνομα της “οικονομικής εξυγίανσης” του (δικού τους;) κράτους και τους θυμίζω ότι δεν είναι μόνοι τους, κοντά τους είναι το ταξικό, εργατικό, λαϊκό κίνημα, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, η “Λαϊκή Συσπείρωση” και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, που με τους διαρκείς αγώνες του ήταν πάντα δίπλα στον αγωνιζόμενο Ελληνικό λαό, δίπλα στην εργατιά.

Γιώργος Μπεληγράδης, δημοσιογράφος, φίλος του ΚΚΕ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στο δήμο της Ρόδου. 

 

Pin It on Pinterest