Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1)
ημεδαπού για παράνομη λειτουργία επιχείρησης (scrap) στη Ρόδο   Στις 17-09-2014 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου 27χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε επιχείρηση-μάντρα συλλογής, επεξεργασίας και εμπορίας παλαιών σιδήρων και μετάλλων (scrap), χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη (10) λαθρομεταναστών στη Ρόδο   Στις 17-09-2014 συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνολικά δέκα υπήκοοι Συρίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (5) λαθρομεταναστών στη Σύμη    Στις 17-09-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης πέντε υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) λαθρομετανάστη στην Τήλο    Στις 17-09-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην Τήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου ένας υπήκοος Αζερμπαϊτζάν για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενος από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Προσαγωγές (3) ατόμων & βεβαίωση παραβάσεων για επαιτεία στη Ρόδο       Στις 18-09-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου μια 66χρονη ημεδαπή, μια 35χρονη υπήκοος Αλβανίας και ένας 44χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, να επαιτούν και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις. Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση του φαινόμενου της επαιτείας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (72) λαθρομεταναστών στην Κω    Στις 17 και 18-09-2014 συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω συνολικά 72 Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Pin It on Pinterest