Αστυνομικός σκοτώνει σκύλο μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών του (video)

Το περιστατικό έγινε στη Φλόριδα των ΗΠΑ, και ο αστυνομικός βρέθηκε να χτυπά την πόρτα του σπιτιού για ένα ασήμαντο περιστατικό: κάποιος από τους ιδιοκτήτες του είχε ξεχάσει ανοιχτή την πόρτα του αυτοκίνητο τους στον δρόμο. Ανοίγοντας όμως την πόρτα, βγήκε από μέσα ένα μικρό σκυλί μπουλ τεριέ, το οποίο σύμφωνα με τους κατόχους του δεν είχε καθόλου επιθετικές διαθέσεις αλλά μάλλον ήθελε να παίξει.

Ο αστυνομικός, χάνοντας εντελώς την ψυχραιμία του, και όντας εξαιρετικά γρήγορος στο πιστόλι, σηκώνει το όπλο του και πυροβολεί το άτυχο σκυλί τρεις φορές στο κεφάλι, αφήνοντάς το νεκρό μπροστά στην είσοδο του σπιτιού. Οι δύο γυναίκες που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή μέσα στο σπίτι, προφανώς σοκαρισμένες, δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει γίνει. Και όπως υποστήριξαν στα ΜΜΕ της περιοχής, όχι μόνο δεν είχαν κάποια προηγούμενα με την αστυνομία, αλλά και το σκυλί τους, η «Δούκισσα» δεν είχε επιθετικές διαθέσεις ούτε καν είχε γαβγίσει εναντίον του αστυνομικού.

Το περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις ανάμεσα στους ζωόφιλους στην Αμερική, με τον αστυνομικό να τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να εξακριβωθούν όλα τα στοιχεία της κίνησής τους. Πάντως ο αρχηγός της Αστυνομίας στην περιοχή δήλωσε ότι «δεν έχουμε την πολυτέλεια για εκ των υστέρων διαπιστώσεις, απλά ο αστυνομικός έπρεπε να δράσει και έδρασε άμεσα». Πάντως για την ιστορία, η Δούκισσα ήταν ένα σκυλί το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί παλαιότερα σε διασώσεις, ενώ ένα μέλος από το κέντρο ζώων από την οποία την είχε πάρει η συγκεκριμένη οικογένεια, την περιέγραψε ως ένα αξιαγάπητο σκυλί, χωρίς καμία επιθετική διάθεση προς τους ανθρώπους.

Pin It on Pinterest

Share This