Αστυνομικές ειδήσεις από τα Δωδεκάνησα

  •  Στις 29-06-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 23χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι στις 28-06-2014 το βραδύ ο κατηγορούμενος μπήκε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε κατοικία ημεδαπού και αφαίρεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο κλεμμένος υπολογιστής βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκε στον δικαιούχο.
  •   Στις 28/29-06-2014 νυχτερινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου δυο 47χρονοι ημεδαποί, γιατί κατά περίπτωση λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας-εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου.
  •  Στις 28-06-2014 το απόγευμα συνελήφθη σε παραλία της Κω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών μια 40χρονη υπήκοος Κίνας, γιατί παρείχε υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντηλιακά λάδια, πετσέτες και τιμοκατάλογος παρεχόμενων υπηρεσιών.
  •  Στις 28-06-2014 το βράδυ συνελήφθη στην Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου μια 44χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμοδίας αρχής.
  •  Στις 28-06-2014 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Κω από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 24χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο τσιγαριλίκια, καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Στις 28-06-2014 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου ότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας άγνωστος δράστης αφαίρεσε από κατοικία ημεδαπού διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This