Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για Ρόδο και Δωδεκάνησα

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού  στη Ρόδο  Στις 06-05-2014 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μια 34χρονη ημεδαπή γιατί απασχολούσε σε επιχείρηση συλλογής και μεταφοράς μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων (scrap) ιδιοκτησίας της έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος παρέμενε και εργαζόταν παράνομα στη χώρα και επίσης συνελήφθη.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο     1) Στις 06-05-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ένας 28χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε και σωματική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 25,6 γρ. και 14 ναρκωτικά δισκία.
2) Στις 06-05-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην Παλιά πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 35χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 5 αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 3,8 γραμμαρίων.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά και άλλες παραβάσεις στη Λέρο        Στις 06-05-2014 το πρωί συνελήφθη στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου ένας 22χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε διαπιστώθηκε ότι στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης και παράλληλα διατηρεί επιχείρηση χωρίς άδεια λειτουργιάς από την αρμόδια αρχή με δραστηριότητα που έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον. Επίσης, στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και μικροποσότητες ηρωίνης και δυο ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Pin It on Pinterest