Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) αλλοδαπής για μασάζ στη Ρόδο        Στις 30-09-2014 το πρωί συνελήφθη σε παραλία στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου μια 41χρονη υπήκοος Κίνας, γιατί παρείχε υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη (9) λαθρομεταναστών στη Ρόδο    Στις 30-09-2014 το απόγευμα και στις 01-10-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην Κρεμαστή και την Ιαλυσό Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού συνολικά εννέα υπήκοοι Συρίας (5 άνδρες και 4 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή στη Ρόδο        Στις 30-09-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Ρόδου από αστυνομικούς των Αστυνομικών σταθμών Γενναδίου και Λίνδου ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα από τσάντες δυο γυναικών υπηκόων Νορβηγίας που διασκέδαζαν μέσα σε μπαρ.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Ρόδο Στις 30-09-2014 το απόγευμα συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 33χρονος ημεδαπός, γιατί μέσα σε κατάστημα ξενοδοχείου που διεύθυνε, διαθέτονταν προς πώληση 204 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων (γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια και αξεσουάρ) γνωστής εταιρίας. Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.
Σύλληψη (6) λαθρομεταναστών στη Μεγίστη Στις 01-10-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στη Μεγίστη και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης έξι άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (61) λαθρομεταναστών στην Κω    Στις 30-09-2014 και στις 01-10-2014 πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω συνολικά πενήντα οκτώ υπήκοοι Συρίας (49 άνδρες και 9 γυναίκες που συνόδευαν 3 παιδιά) και τρεις υπήκοοι Κονγκό (1 άνδρας και 2 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω        Στις 30-09-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (1) αλλοδαπού για κλοπή στην Κω Στις 30-09-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 27χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι από κοινού με ένα ακόμη άτομο διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσαν μεταξύ άλλων έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο κλεμμένος υπολογιστής βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και αποδόθηκε στο δικαιούχο.

Pin It on Pinterest