Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (4) ατόμων για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων στη Ρόδο Στις 1-11-2014 το βράδυ συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δυο ανήλικοι ηλικίας 13 και 16 ετών, καθώς και οι κηδεμόνες τους, για κλοπή και παραμέληση εποπτείας αντίστοιχα. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι ανήλικοι στις 31-10-2014 αφαίρεσαν από ανήλικο χωρίς, να γίνουν αντιληπτοί, ένα κινητό τηλέφωνο.
Σύλληψη (2) αλλοδαπών για  κλοπή και ναρκωτικά στη Ρόδο Στις 2-11-2014 το βράδυ συνελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. δυο 17χρονοι υπήκοοι Βουλγαρίας γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη (7) λαθρομεταναστών στη Ρόδο    Στις 3-11-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην περιοχή Κολύμπια  Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου 7 υπήκοοι Σύριας (3 άνδρες και 4 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (25) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο       Στις 1 και 2-11-2014 απογευματινές και βραδινές ώρες αντίστοιχα συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων συνολικά 25 υπήκοοι Συρίας (24 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά, οπλοκατοχή κ.α. αδικήματα στην Κάλυμνο      Στις 2-11-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνιων ένας 36χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας ύστερα από σχετική καταγγελία, βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 25 εκατοστών το οποίο είχε τοποθετημένο σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε. Επιπλέον, ο συλληφθείς κατηγορείται για εξύβριση, απείθεια, αντίσταση και διατάραξη κοινής ειρήνης. Η ναρκωτική ουσία και το μαχαίρι κατασχέθηκαν.
Σύλληψη (17) λαθρομεταναστών στην Κω    Στις 3-11-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω 17 υπήκοοι Συρίας (14 άνδρες και  3 γυναίκες που συνόδευαν 7 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Pin It on Pinterest