Αρνήτρια ασθενής έτρεχε γυμνή στο νοσοκομείο με σταυρό και Ευαγγέλιο στο χέρι!

Ασύλληπτες σκηνές καταγράφηκαν το βράδυ της Κυριακής (14/11) στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου μια 52χρονη που βρισκόταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου, δημιούργησε τεράστια αναστάτωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το lamianow.gr, η 52χρονη ασθενής με κορονοϊό, είναι νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας σε αναστολή -λόγω μη εμβολιασμού της- η οποία το τελευταίο διάστημα νοσηλεύεται εκεί. Ωστόσο, χθες το βράδυ η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς η γυναίκα βγήκε γυμνή στον διάδρομο κρατώντας έναν σταυρό και ένα Ευαγγέλιο και επιτέθηκε στο προσωπικό της βάρδιας.Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, η 52χρονη ήταν σε τέτοια κατάσταση ώστε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να μην μπορεί να την περιορίσει και στο τέλος να ζητά τη συνδρομή της αστυνομίας.

Σημειωτέον τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της, ο οποίος νόσησε επίσης από covid, νοσηλεύτηκαν στο Γ.Ν Λαμίας με την τελευταία να αρνείται μάλιστα να χορηγηθεί αγωγή και να διασωληνωθεί ο άνδρας της σε πρότερο χρονικό διάστημα. Να σημειωθεί επίσης ότι οι αντιστάσεις της γυναίκας ήταν έντονες και τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής ξέφυγαν.

Η ένταση που δημιουργήθηκε αναστάτωσε και και τους περίπου 40 νοσηλευόμενους που βρίσκονται στην κλινική Covid 19 του Νοσοκομείου, ενώ ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και μεταφορά αν χρειαστεί σε αντίστοιχη κλινική. Το συμβάν έληξε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν η γυναίκα κλείστηκε στο δωμάτιό που νοσηλεύεται δίνοντας τέλος στο συμβάν.

Πηγή: newsbeast.gr / lamianow.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest