Αρνητές και της απογραφής ! Μας μετράνε να δούνε πόσοι γλυτώσαμε απο τα εμβόλια !

Είχαμε τους αρνητές του κορονοϊού και των εμβολίων, φαίνεται πως σειρά παίρνουν οι αρνητές της απογραφής 2021. Η διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και η συμμετοχή υποχρεωτική, ενώ τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά, δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων.

Το θέμα έχει προκαλέσει χαμό στο Twitter, όπου τα σχόλια πέφτουν βροχή. Σε δηλώσεις του το Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της της ΕΛΣΤΑΤ, Αθανάσιος Θανόπουλος, δήλωσε σχετικά με τη διαδικασία: «Ο φάκελος που θα λάβει κάθε νοικοκυριό έχει μέσα το σχετικό κωδικό. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη για να μπει κάποιος στην εφαρμογή μας. Η απογραφή είναι μια τεράστια επιχείρηση. Όλα τα νοικοκυριά πρέπει να λάβουν αυτό το φάκελο μέσα στις επόμενες ημέρες. Πολλοί έχουν ήδη ξεκινήσει να αυτοαπογράφονται. Ο αριθμός αυτό χρειάζεται για τη διαδικασία της αυτοαπογραφής. Ο 12ψήφιος κωδικός αντιστοιχεί στην κατοικία σας. Εσείς μπαίνετε μέσα στην εφαρμογή και μας λέτε ποιοι μένουν σε αυτή την κατοικία».ADVERTISING

«Αν δεν είναι κάποιος εξοικειωμένος με την τεχνολογία, ο απογραφέας γνωρίζει ποιοι έχουν αυτοαπογραφεί, και μπορεί να κλείσει κάποιο ραντεβού αν κάποιος δεν μπορεί να το κάνει μόνος του», εξήγησε ο ίδιος.

«Η απογραφή είναι υποχρεωτική. Τα στοιχεία τα κρατάμε μόνο εμείς σε ατομικό επίπεδο. Δε τα λαμβάνει καμία υπηρεσία. Για εμάς είναι ζήτημα επαγγελματισμού το στατιστικό απόρρητο», τόνισε κλείνοντας ο κ. Θανόπουλος.

Απογραφή 2021: Τα σχόλια στο Twitter

Οι αρνητές της απογραφής, όπως αναμενόταν άλλωστε, έδωσαν τροφή για πολλά σχόλια στο Twitter, όπου ένα γλέντι έχει στηθεί.

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά σχόλια:

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This