Οι φωτογραφίες που σε καθηλώνουν , δυο μικρά παιδιά σε απόλυτη αρμονία με τα ζώα !

Η Ελένα Σουμίλοβα είναι μια μητέρα από το Αντράπολ της Ρωσίας που τραβάει εντυπωσιακές, μαγικές φωτογραφίες των δύο γιων της με ζώα.

Οι φωτογραφίες που φιλοξενούνται στο σάιτ 500px, δεν είναι μόνο χαριτωμένες παιδικές φωτογραφίες. Αποτυπώνουν την ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στα παιδιά και τα ζώα, μια σχέση που μεγαλώνοντας την ξεχνάμε. Το αίσθημα που σου μεταδίδουν οι εικόνες της είναι μαγικό.

Η Ελένα άρχισε να τραβάει φωτογραφίες των γιων της Γιάροσλαβ και Βάνια το 2012 όταν απέκτησε την πρώτη της επαγγελματική φωτογραφική μηχανή.


Η Ελένα στο παρελθόν σχεδίαζε και ζωγράφιζε, τώρα, όμως, ασχολείται με τη φωτογραφία και το αντικείμενό της είναι οι γιοι της.

Τα αγόρια της είχαν πάντα ιδιαίτερη σχέση με τα ζώα.

Και τα ζώα δείχνουν να νιώθουν κι εκείνα ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα δύο παιδιά.

Τα δυο αδέρφια είναι γητευτές των ζώων και μοιράζονται μυστικά και ιδιαίτερες στιγμές με κουνελάκια, παπάκια, σκυλάκια και γατάκια.

Παιδιά και ζώα μοιράζονται την ίδια αθωότητα. Ζουν σε έναν φανταστικό δικό τους κόσμο που εμείς οι μεγάλοι ξεχνάμε ότι υπάρχει.

Η φωτογραφία της Ελένα αιχμαλωτίζει τον βαθύ αυτό δεσμό.

Αν και τα συναισθήματα της Ελένα φαίνονται στις φωτογραφίες της…

Τα αγόρια της και τα ζώα τους είναι εκείνα που κερδίζουν την παράσταση.φωτός: 500px.com / Elena Shumilova

Αν οι φωτογραφίες της Ελένα άγγιξαν κι εσένα, κάνε Like, Share ή Tweet, για να δει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται τη δουλειά της.

Pin It on Pinterest