Αποστολή βοήθειας στους πυρόπληκτους Εύβοιας απο τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου

«Αν όλες τις γλώσσες του κόσμου μιλούν και δεν μιλούν τη γλώσσα της Αγάπης, είναι κύμβαλο αλαλάζον.

Μετά τη μεγάλη φωτιά στη  βόρεια Εύβοια και την τεράστια καταστροφή που υπέστησαν οι κάτοικοι από τις πύρινες φλόγες,  η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του φιλανθρωπικού συλλόγου Παραδεισίου «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» αποφασίσαμε να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφαλείας-φροντίδας-έγνοιας-προσπαθώντας να μειώσουμε τον φόβο και το άγχος που τους διακατέχει. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε και να βρουν μια διέξοδο στη μοναξιά και την απομόνωση που ίσως αισθάνονται και μάλιστα αυτό τον δύσκολο καιρό της πανδημίας, οι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας.

Ήρθαμε σε επαφή με τον δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης και Αγίας Άννας της βόρειας Εύβοιας, προκειμένου να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες τους. Μας πρόλαβαν όμως οι πλημμύρες και οι νέες μεγάλες καταστροφές που υπέστησαν οι πυρόπληκτες περιοχές του Μαντουδίου.

Για δεύτερη φορά, μεγάλες καταστροφές από τη θεομηνία στη βόρεια Εύβοια. Σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής  Δήμου Ρόδου κ. Καμπούρη Γιάννη, αποστείλαμε ένα φορτηγό με 35 μεγάλα δέματα με κλινοσκεπάσματα, στον Δήμο Ρόδου, προκειμένου να αποσταλούν από τον Δήμο μας στον διπλά πληγέντα από φωτιές και πλημμύρες ΔΗΜΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ. Και σας ευχαριστούμε για τη συνδρομή της αποστολής.

Μια ακόμα κοινωνική δράση του φιλανθρωπικού συλλόγου Παραδεισίου «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ», αυτές τις δύσκολες ημέρες, εν όψει των εορτών. Φυσικά, το φιλανθρωπικό  μας έργο  συνεχίζεται.

Η πρόεδρος

Pin It on Pinterest

Share This