Η απόφαση αναστολής από τα καθήκοντα του υποψηφίου δημάρχου Στράτου Καρίκη.

Αναφορικά με αιτιάσεις της πλευράς του κ. Χατζηδιάκου περί δήθεν άδειας και όχι αναστολής από τα καθήκοντα του νυν αντιδημάρχου και υποψηφίου δημάρχου Ρόδου Στράτου Καρίκη δηλώνουμε τα εξής:
Στην προσπάθεια μας να αποδείξουμε τα αυτονόητα, σας επισυνάπτουμε την απόφαση αναστολής από τα καθήκοντα του υποψηφίου δημάρχου Στράτου Καρίκη.
Η εννοιολογική διαφορά της αναστολής, η οποία σημαίνει αποχή από την τέλεση κάθε πράξης σε σχέση με την άδεια που σημαίνει απλώς τη φυσική απουσία, βρίσκεται σε όλα τα λεξικά της νεοελληνικής γλώσσας.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ελπίζουμε ο ίδιος ο κ. Χατζηδιάκος και οι υπόλοιποι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι της παράταξης του, να καταθέσουν την δήλωση κωλύματός τους και αποχής από τα καθήκοντά τους έστω και σήμερα, 25 ημέρες μετά την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, υποκαθιστώντας την ηθική τάξη και αυτά που πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά μας, ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε και για την ουσία, για τα προβλήματα του τόπου μας και κυρίως για το Όραμα που έχουμε για το νησί μας, για εμάς και για τα παιδιά μας.
Είμασθε πάντα στη διάθεσή σας.
Από την παράταξη «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

APOFASH

 

Pin It on Pinterest