Απάντηση της Εφημερίδας “Πρόοδος” σε ανακοίνωση του Χατζή Χατζηευθυμίου

Από την εφημερίδα “Πρόοδος” λάβαμε  την παρακάτω ανακοίνωση ως απάντηση σε δημοσίευμα της παράταξης  Χατζή Χατζηευθυμίου:

“Ο άνθρωπος που ποινικοποίησε την πολιτική ζωή του τόπου για να γίνει δήμαρχος, τώρα επιδιώκει να ποινικοποιήσει και την δημοσιογραφία για να επιτύχει για δεύτερη φορά το στόχο του. Να ηγηθεί ενός “τερατουργήματος” όπως ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τον ενιαίο δήμο Ρόδου.

Αν και οι χαρακτηρισμοί εναντίον της εφημερίδας μπορούν κάλλιστα να οδηγήσουν σε προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον του, με την «ΠΡΟΟΔΟ» να επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και τους έμμεσους εκβιασμούς,  περί ζητημάτων που δεν αφορούν την εφημερίδα, εν τούτοις δεν θα παίξουμε το παιχνίδι που επιζητεί να ξεκινήσει, στο μόνο γήπεδο που γνωρίζει καλά, τις αίθουσες των δικαστηρίων.  

Η κριτική που του ασκείται είναι αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική. Και πολιτική θα συνεχίσει να είναι. Οι πολιτικοί αντιπαρατίθενται πολιτικά, ούτε με ύβρεις, ούτε με εκβιασμούς και απειλές. Αν βεβαίως διαθέτουν πολιτική υπόσταση, αν έχουν επιχειρήματα και πρόταση.”

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest