Απάντηση Σάββα Διακοσταματίου για την καθαριότητα: «Κρείττον του λαλείν, το σιγάν»

Με αφορμή την κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί στην καθαριότητα και ειδικά στην αποκομιδή των απορριμμάτων στο νησί της Ρόδου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου, Σάββας Διακοσταματίου προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις και παραθέτει  δημοσίευση σχετικών αποφάσεων, προς ενημέρωση των δημοτών:

Ο Δήμαρχος Ρόδου και η δημοτική αρχή, προσπαθούν μάταια να παραπληροφορήσουν την τοπική κοινή γνώμη σχετικά με την κατάσταση όπως την έχουν δημιουργήσει στην αποκομιδή των απορριμμάτων αλλά και στην καθαριότητα.

Για να ενημερωθούν οι δημότες της Ρόδου παραθέτουμε μερικές αποφάσεις (όπως έχουν αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ) για να βγάλουν οι δημότες, τα συμπεράσματά τους και θα επανέλθουμε εάν χρειαστεί.

Απαντήσεις πρέπει να δώσετε εσείς, από την στιγμή που εσείς διοικείτε τον τόπο και φέρετε ακέραια την ευθύνη για όσα συμβαίνουν στο νησί στον τομέα της καθαριότητας.

Συνεπώς, όχι μόνον σας απαγορεύω να με αποκαλείτε ψεύτη κύριε Δήμαρχε, αλλά παραθέτω στοιχεία με τα οποία αποδεικνύεται ποιος είναι αυτός που παραπληροφορεί την τοπική κοινωνία και αποκρύπτει την πραγματικότητα.

Κι επιτέλους, ρωτήστε τον κόσμο της Ρόδου, εάν είναι ευχαριστημένος με την αποκομιδή και την καθαριότητα για να μάθετε την αλήθεια.

«Κρείττον του λαλείν, το σιγάν»!

Pin It on Pinterest