Η αντιδήμαρχος Τουρισμού στο συνέδριο του συνεταιρισμού ιδιοκτητών Ραδιοταξί Ρόδου

Στο συνέδριο του Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Ρόδου με θέμα «Το ταξί στη νέα εποχή», παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου, εκπροσωπώντας το δήμαρχο Ρόδου. Το συνέδριο διεξήχθη χθες (16-11-2015) στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς και στο οποίο συμμετείχαν τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι του τουρισμού, ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί της Ρόδου.

Αντικείμενο του συνεδρίου ήταν οι σχέσεις του συνεταιρισμού και των εκπροσώπων του κλάδου με την τοπική κοινωνία, η συμβολή τους στον τουρισμό και την τουριστική αγορά στο σύγχρονο περιβάλλον, αλλά και η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Παρουσιάσθηκε το νέο προφίλ τη εταιρείας, του μεταφορικού αυτού συνεταιρισμού  Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Ρόδου, που στηρίζεται σε δύο άξονες, της υγιούς επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε η αντιδήμαρχος,  εξήρε τη νέα εικόνα του συνδέσμου των ραδιοταξί, που αριθμεί 345 μέλη, υπογραμμίζοντας:

«Σε αυτές τις δύσκολες, σε όλα τα επίπεδα, εποχές που διανύουμε, είναι σημαντικό ένας καίριος επαγγελματικός κλάδος, όπως οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί, που έχει άμεση σχέση με την εικόνα του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, να εκσυγχρονίζεται και να βελτιώνει ολοένα και περισσότερο τις υπηρεσίες του. Αποκτά μάλιστα ιδιαίτερη βαρύτητα και ευθύνη, αν αναλογισθούμε ότι  ο κλάδος αυτός αποτελεί την πρώτη και τελευταία εικόνα που αποκομίζουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τη Ρόδο.

Είναι, επίσης, άξιο αναφοράς ότι ο Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Ρόδου και οι εκπρόσωποι του οδηγοί, στηρίζουν αυτή την εικόνα στους άξονες της υγιούς επιχειρηματικότητας  και της κοινωνικής ευθύνης. Αποτελεί δε από τους πλέον δυναμικούς σύγχρονους συνεταιρισμούς ταξί  της χώρας.

Από πλευράς Δήμου Ρόδου, η Διεύθυνση Τουρισμού στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια και είναι στη διάθεση του συνεταιρισμού, να βοηθήσει είτε με έντυπο υλικό, με μία σειρά εκδόσεων για την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου, αλλά και με ενημερωτικά στοιχεία για τις δράσεις και εκδηλώσεις της διεύθυνσης, προς ένα κοινό σκοπό, την αναβάθμιση και ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος».

Pin It on Pinterest

Share This