Ανατροπή μετά μουσικής σήμερα στη Ρόδο ! Φωτορεπορτάζ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην μεγάλη προεκλογική μουσική εκδήλωση της παράταξης “Ρόδος Πορεία Ανατροπή” με επικεφαλής τον Γιώργο Υψηλάντη. Μια αλλιώτικη προεκλογική εκδήλωση επέλεξε να κάνει σήμερα ο Γιώργος Υψηλάντης και να δώσει παλμό πολιτισμού στην προεκλογική εκστρατεία.

Η ομιλία του ήταν θερμή, δυναμική και με αγωνιστικά μηνύματα ενάντια στο σύστημα που εδώ και χρόνια κατρακυλά τη χώρα και την τοπική αυτοδιοίκηση στον κατήφορο. Ο Γιώργος Υψηλάντης και τα μέλη του συνδυασμού του , έδειξαν σήμερα ότι θα αγωνιστούν πλάι στους πολίτες από τους δρόμους όπως έκαναν τόσα χρόνια.  “Ένας μικρός Δαυίδ μπορεί να νικήσει πολλούς Γολιάθ” ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος , τονίζοντας έτσι την δυναμική του συνδυασμού του.

Η σημερινή εκδήλωση είχε σκοπό να ενώσει τους πολίτες του νησιού και όχι να τους διχάσει. Αυτό φάνηκε και από την παρουσία υποψήφιων συμβούλων άλλων παρατάξεων στη μουσική εκδήλωση. Ο επικεφαλής της παράταξης στάθηκε και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Γιώργο Μαρή, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον Χατζή Χατζηευθυμίου, ο οποίος δέχθηκε να τραγουδήσει στην αποψινή εκδήλωση. “Ο πολιτισμός μας ενώνει” ανέφερε ο Γιώργος Υψηλάντης και αυτό ήταν το έμπρακτο παράδειγμα της βραδιάς.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, δίχως πολιτικά πηγαδάκια σε μια προεκλογική συγκέντρωση, τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν σήμερα για ένα καλύτερο αύριο. Γιόρτασαν με την ελπίδα και την αισιοδοξία αύριο να κάνουν την μεγάλη ανατροπή για τη Ρόδο.

Την εκδήλωση άνοιξε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ιωάννα Μαρίνου και συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Ζόππα Βάλια, Πρέκα Βιργινία, Πασσάλης Δημήτρης, Σκανδαλιάρης Ζαφείρης, Τσακογιάννης Μανώλης, Χαρτοφύλλης Σταύρος, Κόρβινγκτον Ναταλία.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest