Αναστέλλεται η έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Η ΔΡΑΣΙΣ” – Μετάβαση στη νέα εποχή

Η εφημερίδα “Η ΔΡΑΣΙΣ” σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του τύπου του νησιού της Ρόδου και της Δωδεκανήσου, αναστέλλει την έντυπη έκδοση της έπειτα από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας, μεταβαίνοντας στη νέα εποχή. Η ανακοίνωση της οικογένειας της “ΔΡΑΣΙΣ”:

|Μετά από πολύ σκέψη και συμμορφούμενοι με τα προστάγματα των καιρών, η εφημερίδα μας αναστέλλει την έντυπη έκδοσή της και περνάει σε μία νέα εποχή, αυτή της ηλεκτρονικής έκδοσης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους αναγνώστες της εφημερίδας μας για την έμπρακτη προτίμηση που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια σε εμάς.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό της εφημερίδας μας για την προσφορά τους κατά τα πενήντα χρόνια λειτουργίας της έντυπης έκδοσης, καθώς χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.
Εμείς με την σειρά μας θα είμαστε δίπλα σας μέσω της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας στην διεύθυνση www.drasisnews.gr, από όπου θα διασφαλίζουμε πλέον καθημερινά, όπως κάναμε επί πενήντα συναπτά έτη, την έγκυρη και άμεση πολιτική και αθλητική ενημέρωσή σας.
Με εκτίμηση,
Η οικογένεια της «ΔΡΑΣΙΣ”|

Pin It on Pinterest