Αναπάντητα ερωτήματα για την νεκρή φοιτήτρια στη Ρόδο – Ξετυλίγουν τον μίτο οι αρχές

Μετά την αναγνώριση της ταυτότητας του θύματος απο τους φίλους της οι οποίοι έδωσαν και τις πρώτες απαντήσεις  για την ταυτότητα της νεαρής φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Αιγαίου , σειρά είχε σήμερα η επιβεβαίωση απο τον ίδιο τον πατέρα της που βρέθηκε σήμερα στη Ρόδο .

Η οικογένεια της είναι ιδιαίτερα γνωστή στο Διδυμότειχο μιας και ο πατέρας της κατέχει θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση και είδηση του θανάτου του κοριτσιού ήδη αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην ιδιαίτερη πατρίδα της .

Τι δουλειά είχε στους Πεύκους .

Οι λιμενικές αρχές που έχουν την ευθύνη έρευνας του περιστατικού αναζητούν τα στοιχεία για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εύλογο είναι το ερώτημα τι έκανε σε μια τόσο απομακρυσμένη και δύσβατη περιοχή στην “Φώκια” στους Πεύκους . Στην περιοχή υπάρχει φυλάκιο του στρατού .

Γιατί ήταν χωρίς ρούχα παρά μόνο με τον στηθόδεσμο ; Γιατί δεν βρέθηκαν άλλα ρούχα στην περιοχή ; Μεταφέρθηκε εκεί απο κάποιον ή κάποιους ;

Οι συμφοιτητές της έκαναν λόγο για σχέση που διατηρούσε και μετέβαινε στην περιοχή .

Η ιατροδικαστική έρευνα .

Η ιατροδικαστική έρευνα δείχνει και στοιχεία δολοφονίας , πέραν τον χτυπημάτων και εκδορών που έφερε η άτυχη κοπέλα απο τα βράχια , ενώ αναμένονται και περισσότερα στοιχεία και απο αιματολογικές εξετάσεις για διαπιστωθεί με περισσότερη σαφήνεια σε τι κατάσταση βρισκόταν η κοπέλα όταν έχασε την ζωή της .

Το σενάριο της αυτοχειρίας έχει αποκλειστεί μιας και τα ευρήματα δε συνάδουν με μια τέτοια πράξη και στην ζωή της δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα που θα την οδηγούσαν σε κάτι τέτοιο .

Πληροφορίες σημαντικές αναμένεται να εξαχθούν απο την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επαφών που είχε η κοπέλα καθώς και των ηλεκτρονικών επαφών της , μετά απο σχετική εντολή που δόθηκε για την διαλεύκανση της υπόθεσης .