‘‘Αν συνεχίσει έτσι ο κ. Κανταρζής, ένα είναι βέβαιο: από το απόλυτο τίποτα της προηγούμενης θητείας, θα καταντήσει η απόλυτη ντροπή της παρούσας.’’

Την Παρασκευή, 25/10/2019, και με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκου Κανταρζή, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια του κ. Νίκου Κανταρζή και κάποιων συναδέλφων του να υποβαθμίσουν τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, επιχειρεί τώρα να υποβαθμίσει και τον δημόσιο διάλογο. Αφήνω στην κρίση των συμπατριωτών μας το ύφος και το ήθος του κειμένου του. Είμαστε μια μικρή κοινωνία και όλοι/ες γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Καθένας και καθεμία από εμάς δείχνει τον χαρακτήρα, το ήθος και την ανατροφή του/της με τον λόγο, τις παρεμβάσεις, τις δράσεις και τα έργα του/της.

Δυστυχώς για τον κ. Κανταρζή, δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να παρουσιάσει ως έργο κατά την τελευταία θητεία του και προσπαθεί να μειώσει το σημαντικό έργο της Περιφερειακής Αρχής μέσα από προσωπικές επιθέσεις. Θυμίζω ότι ήταν ο μόνος Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου στο Νότιο Αιγαίο που δεν κατάφερε να δρομολογήσει υδατοδρόμιο στα νησιά ευθύνης του παρά τη στήριξη της Περιφέρειας. Όλοι οι άλλοι τα κατάφεραν, μόνο ο κ. Κανταρζής δεν τα κατάφερε. Κατάφερε το απόλυτο τίποτα!

Με τη μέχρι σήμερα λειτουργία της παράταξής του και του ιδίου προσωπικά, αποδεικνύεται ότι δεν σέβονται τις διαδικασίες λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Άλλα λένε και άλλα ψηφίζουν και ενώ αλλού δηλώνουν προφορική στήριξη, στη μυστική ψηφοφορία ψηφίζουν άλλα. Και τέτοιες ενέργειες αποτελούν ντροπή για τον θεσμό μας.

Αν συνεχίσει έτσι ο κ. Κανταρζής, ένα είναι βέβαιο: από το απόλυτο τίποτα της προηγούμενης θητείας, θα καταντήσει η απόλυτη ντροπή της παρούσας.’’

Pin It on Pinterest

Share This