Παρουσίαση των δυνατοτήτων αξιοποίησης των δράσεων και προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας στη Ρόδο

Το Υπουργείο Παιδείας κοντά στον Πολίτη
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχεδιάζει, υλοποιεί και πιστοποιεί δράσεις και προγράμματα, που προσφέρονται στους πολίτες με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους.

Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:00 το Υπουργείο σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) και με την υποστήριξη του κ. Παρδαλού Στέργου, αντιδημάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού θα διοργανώσουν ενημερωτική εκδήλωση στην πόλη μας.

Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες αξιοποίησης των έργων, των δράσεων και των προγραμμάτων τους, που υλοποιούνται και ενδιαφέρον τον τόπο μας.

Πληρέστερη ενημέρωση για την εκδήλωση θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου.

Pin It on Pinterest