Αιχμές Στράτου Καρίκη κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή δημοσκόπηση

Αισθανόμαστε την ανάγκη, απαντώντας σε συνεχή, δημόσια, κατευθυνόμενα σχόλια υπό δημιουργία δημοτικής παράταξης και πολύ μικρής μερίδας στελεχών της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, να γνωρίσουμε στους συμπατριώτες μας τα εξής:

  1. Δεν αποδεχόμαστε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες-τα οποία γιατί άραγε είναι γνωστά στη Ρόδο πριν καν ολοκληρωθεί η δημοσκόπηση-και βέβαια εκφράζουν ευσεβείς πόθους λίγων.

  2. Εκφράζουμε το ερώτημα γιατί μόνο δύο στελέχη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας διαφημίζουν ήδη εδώ και πολλές ημέρες πριν την έναρξη της δημοσκόπησης τα θετικά στοιχεία για υποψήφιο δήμαρχο που αυτοί δημόσια προτιμούν καθώς και τη δήθεν τους υπεροχή έναντι της παράταξής μας;

Εμείς δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε αδιαπραγμάτευτα και δυναμικά ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που συναντάμε στο δρόμο μας και με μοναδικό στόχο την πραγμάτωση του οράματός μας για τη Ρόδο μας και με κίνητρο την αγάπη που εισπράττουμε από τους συμπολίτες μας, η οποία ήδη απλώνεται σε όλο το νησί, μακριά από κόμματα, πολιτικά χρώματα και διαχωριστικές γραμμές.

Pin It on Pinterest